home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Επίθεση αντιδημάρχου σε πολίτη για μία λακκούβα

Λακκούβες στην Αγία Τριάδα - Λυκομήτρος

Μία ανώνυμη καταγγελία που ήρθε μέσω email στο anagnostis.org αναφορικά με μία λακκούβα στην Αγία Τριάδα, προκάλεσε την αντίδραση του αντιδημάρχου Ναυπλιέων, Αλέξανδρου Λυκομήτρου, ο οποίος κάνει επίθεση στον πολίτη κατακρίνοντας τον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να αναδείξει το θέμα.

Ο κ. Λυκομήτρος κάνει λόγο για μικρή καθίζηση λόγω των τελευταίων ακραίων καιρικών φαινομένων και υποδεικνύει στον πολίτη τι θα έπρεπε να πράξει και πού θα έπρεπε να αποταθεί για το συγκεκριμένο ζήτημα, δείχνοντας εμφανώς ενοχλημένος που δημοσιοποιήθηκε στα Μέσα Ενημέρωσης (!).

Τέλος επισημαίνει πως έχουν ήδη λάβει γνώση οι αρμόδιες υπηρεσίες για την άμεση αποκατάσταση του ζητήματος.

Αναλυτικά η απάντηση του αντιδημάρχου στον πολίτη:

«Αγαπητέ ανώνυμε συμπολίτη,

Σε δικαιολογώ που παραμένεις ανώνυμος λόγω του κορονοϊού και φοράς τη μάσκα σου. Εύχομαι, όταν τελειώσει η πανδημία, να βγάλεις τη μάσκα σου για να δούμε το πρόσωπό σου.

Όσον αφορά την καταγγελία σου σχετικά με τη λακκούβα, η οποία, σημειωτέον, δεν είναι λακκούβα αλλά μικρή καθίζηση λόγω των τελευταίων ακραίων καιρικών φαινομένων, θα μπορούσες κάλλιστα να αναφερθείς στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου που είναι υπεύθυνη ή να ενημερώσεις το τοπικό συμβούλιο της Αγίας Τριάδας που επιμελείται προβλήματα της καθημερινότητας ή να στείλεις άμεσα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με συνημμένη φωτογραφία στη διαδικτυακή εφαρμογή του δήμου Ναυπλιέων novoville ή ακόμα και να ενημερώσεις εμένα τηλεφωνικά, που αν και δεν είμαι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος , θα φρόντιζα άμεσα να ενημερωθούν οι αρμόδιοι για την άμεση αποκατάσταση του προβλήματος, γιατί τα προβλήματα του δήμου μάς αφορούν όλους. Πόσο μάλλον εμένα προσωπικά διότι τυγχάνει να κατάγομαι και να ζω στην τοπική κοινότητα της Αγίας Τριάδας. Η συγκεκριμένη ζημία ουδέποτε έπεσε στην αντίληψή μου, διότι αφορά σε ένα πλακόστρωτο τμήμα ήπιας κυκλοφορίας , στο οποίο δεν είναι συχνή η διέλευση των κατοίκων.

Εύχομαι, λοιπόν, την επόμενη φορά να λειτουργήσεις με έναν από τους προαναφερόμενους τρόπους και με γνώμονα την επίλυση του οποιοδήποτε προβλήματος προκύψει και όχι προβαίνοντας σε μια ανώνυμη καταγγελία που υποκρύπτει την επίτευξη άλλων σκοπών. Ειδικά θα σου πρότεινα οποιαδήποτε φωτογραφία απεικονίζει ζημιά ή βλάβη να τη στείλεις αρχικά στην εφαρμογή novoville του Δήμου Ναυπλιέων , ώστε να ενημερωθούν άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες και αν δεν αποκατασταθεί, τότε να κάνεις την καταγγελία σου στα ΜΜΕ . Όσο πιο γρήγορα ενημερώνεται η υπηρεσία, τόσο ταχύτερη είναι και η αποκατάσταση των προβλημάτων .

Όσον αφορά το θέμα της «λακκούβας» (καθίζησης) έχουν ήδη λάβει γνώση οι αρμόδιες υπηρεσίες για την άμεσή αποκατάσταση της ζητήματος».

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Δε βλεπω καμια επιθεση απο τον αντιδημαρχο απαντηση επρεπε να ειναι ο τιτλος

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis