home design 800x400
home design 1170Χ320

Πανζουρλισμός στο Ναύπλιο την Κυριακή του Πάσχα

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με υψηλές θερμοκρασίες, οι Ναυπλιώτες αφού γεύτηκαν τον παραδοσιακό οβελία στα σπίτια με την οικογένεια και φίλους, στη συνέχεια με γεμάτο το στομάχι ξεχύθηκαν στα σοκάκια της πόλης και στην παραλία που είχε την τιμητική της Κυριακή του Πάσχα.

Με το που έπεσε ο ήλιος ντόπιοι, Αθηναίοι που κατάφεραν να ξεγλιστρήσουν από τα μπλόκα, καθώς και αρκετοί Αργείτες, επέλεξαν το Ναύπλιο για την απογευματινή τους βόλτα, με αποτέλεσμα να υπάρξει πανζουρλισμός στην πόλη, που θύμιζε παλιές καλές εποχές με πλήθος κόσμου να απολαμβάνει τη βόλτα του.

Η νεολαία ξέσπασε για ακόμα μία φορά από τα συνεχή lockdown και βγήκε από τα σπίτια. Πολλές οικογένειες με παιδιά, ζευγαράκια αλλά και άνθρωποι μεγαλύτερων ηλικιών κατέκλυσαν την παραλία, τα Πέντε Αδέρφια και την πλατεία Συντάγματος, ενώ αυξημένη ήταν η κίνηση στα δημοφιλή σοκάκια της Παλιάς Πόλης. Λιγότερος ο κόσμος στην πλατεία Τριών Ναυάρχων και προς το Πάρκο Κολοκοτρώνη.

Η τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό έγινε με χαλαρή διάθεση, άλλωστε η κούραση του κόσμου από τους συνεχείς περιορισμούς, εδώ και πάνω από ένα χρόνο, είναι εμφανέστατη.

Το άνοιγμα της εστίασης από την Τρίτη 3 Μαΐου, θα δώσει περισσότερες επιλογές στους εξοδούχους, ενώ το μεγάλο crash test θα είναι η επάνοδος του τουρισμού από τις 15 του μήνα και έπειτα, όπου θα επιτραπούν οι υπερτοπικές μετακινήσεις.

Δείτε φωτορεπορτάζ:

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Ανωνυμος

    Και οι αργείτες στο ναυπλιο;;;; πως κ δεν έκατσαν στην πισίνα και στην πλατεία τους για την βόλτα τους;;;;; απορω…..

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis