Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021
Home design
ΑρχικήΕιδήσειςΟικονομίαΠώς θα γίνει η ιδιωτικοποίηση στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

Πώς θα γίνει η ιδιωτικοποίηση στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

Η εξαγγελία του πρωθυπουργού, οι επαφές Νίκα και τα έργα για την αναβάθμισή του.

Σχετικά

Περισσότερα

Στην τελική ευθεία προς ιδιωτικοποίηση “βαδίζει” το αεροδρόμιο της Καλαμάτας “Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος”. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου, θα ιδιωτικοποιηθεί μεμονωμένα και όχι σε πακέτο με άλλα περιφερειακά αεροδρόμια.

Έτσι, με αυτόν τον τρόπο, υλοποιείται η εξαγγελία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, που έγινε στην Καλαμάτα το φθινόπωρο του 2019.

Στο μεταξύ, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, συναντιέται μέχρι το τέλος της εβδομάδος με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ), γνωστής και ως «Υπερταμείο», Γρηγόρη Δημητριάδη.

Με την ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου, που είναι ένα από τα ταχύτερα ανερχόμενα αεροδρόμια στην Ελλάδα, θα γίνουν μεγάλα και σοβαρά έργα αναβάθμισής του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Home design


Στοιχεία Επικοινωνίας Δ/νσης Τουρισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου: Ναυπλίου 57 Τρίπολη, Τ.Κ. 22132, Τηλ.: 2713 610171, email: tourismos@arcadia.gr, www.mythicalpeloponnese.gr
 Στοιχεία Επικοινωνίας Aναπτυξιακής Πάρνωνα: Λεωνίδιο Αρκαδίας, Τ.Κ. 22300, Τηλ.: 27570 22807, email: info@parnonas.gr, www.parnonas.gr

Πρόσφατα σχόλια