home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

Θρήνος στο Κρανίδι για τον εξαιρετικό καθηγητή Χαράλαμπο Λούντο

Θλίψη επικρατεί στην Ερμιονίδα στο άκουσμα του πρόωρου θανάτου του Χαράλαμπου Λούντου, καθηγητή του Επαγγελματικού Λυκείου Κρανιδίου.

Η κηδεία θα τελεστεί την Παρασκευή 2 Απριλίου και ώρα 12.00, στο εκκλησάκι του νεκροταφείου Κρανιδίου σύμφωνα με τα προβλεπόμενα μέτρα, λόγω πανδημίας.

Η οικογένεια του εκλιπόντος επιθυμεί αντί στεφάνων, τα χρήματα να διατεθούν στο ειδικό σχολείο Δήμου Ερμιονίδας, σε ειδικό κουτί που θα βρίσκεται έξω από την εκκλησία.

Συλληπητήρια από τη δημοτική αρχή

Η Αντιδήμαρχος Λούμη Γιαννικοπούλου Αγγελική εξέφρασε τη βαθιά της θλίψη για το τραγικό γεγονός. Όπως σημειώνει:

«Η Δημοτική Αρχή εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον αιφνίδιο και πρόωρο θάνατο του Χαράλαμπου Λούντου, συζύγου της δημοτικής μας υπαλλήλου Χαρίκλειας Παπασπύρου.

Ο κ. Λούντος υπήρξε ένας εξαιρετικός καθηγητής, στο ΕΠΑΛ Κρανιδίου με ιδιαίτερες ευαισθησίες και αφήνει ένα πλούσιο καταστάλαγμα στις καρδιές των μαθητών που δίδαξε αλλά και στους συναδέλφους του.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Η σκέψη μας βρίσκεται δίπλα στην σύζυγό του, την δική μας Κλαίρη και στον γιο του, Γιώργο».

Το αντίο των συναδέλφων του

Συλλυπητήρια εξέφρασε με ανακοίνωσή του και το ΕΠΑΛ Κρανιδίου:

«Με μεγάλη μας θλίψη ανακοινώνουμε ότι από προχθές το πρωί, η οικογένεια του σχολείου μας είναι φτωχότερη.

Ο αγαπημένος μας συνάδελφος και φίλος Χαράλαμπος Λούντος, που τόσα έχει προσφέρει στην εκπαιδευτική κοινότητα, απεβίωσε μετά από σύντομη και άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.

Στο πρόσωπό του δεκάδες απόφοιτοί μας αναγνωρίζουν την εμψύχωση στις σπουδές τους, ενώ όλοι του οι συνάδελφοι αναγνωρίζουμε τον παιδαγωγό, τον συνάδελφο, τον φίλο.

Το δυσαναπλήρωτο κενό που αφήνει συντροφεύουν οι σκέψεις μας για καλό παράδεισο, κουράγιο και δύναμη στους οικείους του.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Μπάμπη!»

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button