home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑργολίδαFeaturedFirst Featured

Άργος: Μασκοφόροι κορωνο-εισβολείς στην Πλατεία

Η εμφανής βελτίωση του καιρού σήμερα Σάββατο 27 Μαρτίου και η ηλιοφάνεια όπως είναι φυσικό έβγαλε μαζικά τον κόσμο σε δρόμους και πλατείες για μια βόλτα ή άλλες αθλητικές δραστηριότητες. Έτσι, παρά το επιβαρυμένο επιδημιολογικό φορτίο στο Άργος, δεν ήταν λίγοι οι μασκοφόροι «κορωνο-εισβολείς» που δεν πτοήθηκαν από την περιρέουσα ατμόσφαιρα και τίμησαν δεόντως την κεντρική Πλατεία, κάνοντας τη βόλτα τους στο κέντρο.

Δεκάδες ηλικιωμένοι, οικογένειες με παιδιά, και μικρές παρέες βγήκαν για έναν περίπατο, ενώ άλλοι βρήκαν στασίδι δίπλα στη λιμνούλα, στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου. Κάποιοι με έναν καφέ στο χέρι, καθώς η εστίαση παραμένει κλειστή για τους καθήμενους.

Οι περισσότεροι τηρούσαν τα μέτρα για τον κορωνοϊό, φορώντας μάσκες, αν και οι προβλεπόμενες αποστάσεις σε κάποιες περιπτώσεις πήγαν και αυτές περίπατο.

Ο κόσμος έχει κουραστεί από τα συνεχή αποτυχημένα lockdown και άδραξε την ευκαιρία που παρουσίασε ο καιρός, περιμένοντας επιτέλους να ανοίξει η αγορά και να επανέλθει η ζωή σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Σημαντικό είναι ότι δεν έχει σημειωθεί μεγάλος συνωστισμός, τηρουμένων των αναλογιών, καθώς σήμερα στο Άργος διεξαγόταν και η λαϊκή αγορά.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button