home design 800x400
home design 1170Χ320

Καιρός: Βαρυχειμωνιά στη μέση της Άνοιξης!

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Καιρός: Βαρυχειμωνιά στη μέση της Άνοιξης!
Κεραυνοί στο Ναύπλιο

Βαρυχειμωνιά στη μέση της Άνοιξης μας επιφύλασσε ο Μάρτης για τις τελευταίες μέρες του. Ο καιρός δείχνει τα «δόντια» του, καθώς αναμένονται καταιγίδες αλλά και χιόνια σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Σύμφωνα με την ΕΜΥ αναμένονται χιονοπτώσεις και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας, στα ορεινά της χώρας, αλλά πρόσκαιρα και σε πεδινές περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται τοπικές βροχές και χιονόνερο, ενώ πυκνές νεφώσεις θα επικρατούν στα δυτικά.

Το ψυχρό μέτωπο που έχει εισβάλει στη χώρα θα φέρει και νέα πτώση της θερμοκρασίας, σε επίπεδα χαμηλότερα για την εποχή, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6, στα πελάγη τοπικά 7 και στα νοτιοανατολικά έως 8 μποφόρ.

Παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, στα βορειοδυτικά κατά τόπους ισχυρός.

Αναλυτικά η πρόγνωση για την Πελοπόννησο

ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ, που γρήγορα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 με 6 και στο Ιόνιο από το μεσημέρι τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 05 έως 14 και στα βόρεια από 02 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά διαστήματα. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και από το βράδυ στα ημιορεινά της ανατολικής Θεσσαλίας, της κεντρικής Στερεάς και της Εύβοιας.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί και μετά το μεσημέρι από τα βόρεια βορειοανατολικοί, 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 05 έως 13 και στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis