home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Μία τεράστια Ελληνική σημαία δεσπόζει στο Κάστρο

Μία τεράστια Ελληνική σημαία περίπου 300 τετραγωνικών μέτρων, κοσμεί το Κάστρο της Λάρισας στο Άργος. Η σημαία τοποθετήθηκε σήμερα, παραμονή της 25ης Μαρτίου προκειμένου να τιμηθεί η Εθνική επέτειος και τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Πέραν της τεράστιας σημαίας που αναρτήθηκε σήμερα στο κάστρο, δημιούργησε επετειακό λογότυπο το οποίο θα φέρει για όλο το 2021 παράλληλα με το επίσημο λογότυπο του.

Επίσης θα πραγματοποιηθεί μια ανοιχτή έκθεση στο κέντρο της πόλης με προσωπογραφίες ηρώων του 1821 καθώς και ποιήματα ποιητών που εμπνεύστηκαν από την Ελληνική Επανάσταση.

Την ίδια στιγμή λάβαρα και σημαίες της επανάστασης από κάθε σημείο της Ελλάδας θα κοσμούν το Δημαρχείο του Άργους και τα Δημοτικά κτίρια σε πολη και χωριά.

Την ίδια στιγμή ο Δήμος Άργους-Μυκηνών μετά τη σπουδαία δωρεά της οικογένειας Παναγιώτη Χιωτακάκου, απογόνων του Νικηταρά (Νικήτα Σταματελόπουλου), παρέλαβε και μετά από συντήρηση τοποθέτησε στην κεντρική πλατεία του Άργους τη βρύση που βρισκόταν στο σπίτι του.

Η βρύση βρισκόταν στην αυλή της οικείας του ήρωα του 1821 και αποκαλύφθηκε μετά από εργασίες που έκαναν οι σημερινοί ιδιοκτήτες.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τι δήλωσε ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος για τη σημαία στο κάστρο και τη βρύση του Νικηταρά.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis