home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πάτρα: Το πέμπτο παιδί με κορωνοϊό νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό

Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών

Το πέμπτο παιδί με κορωνοϊό νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Πρόκειται για ένα κοριτσάκι 8.5 ετών από την Αμαλιάδα, το οποίο όπως ενημέρωσε στο patrisnews o καθηγητής Παιδιατρικής της Κλινικής στο Νοσοκομείο Ρίου, Γαβριήλ Δημητρίου, το παιδί εμφάνισε πυρετό και κάποια συμπτώματα στοματίτιδας, η γενικότερη κατάσταση της υγείας του όμως δεν είναι ανησυχητική. Η οικογένειά του ήταν αρνητική στον κορωνοϊό, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή της εισαγωγής του στο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως αποσωληνώθηκε σήμερα το βρέφος της 23χρονης από τη Δυτική Αχαΐα η οποία νοσηλεύεται με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο της Πάτρας. Έγινε πρόωρος τοκετός και το βρέφος νοσηλεύεται στο Τμήμα των πρόωρων ενώ το μοριακό τεστ κορωνοϊού στο οποίο υποβλήθηκε, βγήκε αρνητικό.

Στην παιδιατρική κλινική  νοσηλεύεται επίσης, με κορωνοϊό μια 13χρονη από τη Ναύπακτο και δύο βρέφη περίπου 4 μηνών. Στη ΜΕΘ Παίδων εξακολουθεί να νοσηλεύεται η 15χρονη από το Αγρίνιο με επιπλοκές στην καρδιά η οποία πριν τρεις σχεδόν μήνες είχε προσβληθεί από κορωνοϊό.

Δύο νεογνά με κορωνοϊό

Εν τω μεταξύ χθες βράδυ Πέμπτη 18 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν δύο τοκετοί στο νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας” σε γυναίκες που νοσούσαν από κορωνοϊό.

Δεν είναι γνωστό αν τα νεογνά είναι θετικά στον ιό όμως όλα αυτά δείχνουν ότι η πανδημία κινείται σε ψηλούς δείκτες στην περιοχή της Αχαΐας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis