home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
Κοινωνία

Καθαρά Δευτέρα: Χαρταετός με ομπρέλες

Μια αλλιώτικη Καθαρά Δευτέρα σήμερα, 15 Μαρτίου, αλλά το πέταγμα του χαρταετού «σώθηκε» από τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

Ίσως όμως σε κάποιες περιοχές να μην σωθεί από τη βροχή ή τον αέρα, αφού ειδικά στον Κορινθιακό οι άνεμοι αναμένεται να αγγίξουν τα 9 μποφόρ!

 Ειδικότερα, ο καιρός θα είναι άστατος με τοπικά έντονα φαινόμενα. Βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε πολλές περιοχές της χώρας με τα φαινόμενα να είναι τοπικά έντονα. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά μέχρι τα 900 μέτρα κατά μέσο όρο, καθώς και σε περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 10 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 3 έως 17, στη Θεσσαλία από 4 έως 1 βαθμούς, στην Ήπειρο από 2 έως 14, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 19 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 15, στα νησιά του Αιγαίου από 9 έως 18 βαθμούς και στην Κρήτη από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 8 μποφόρ και ενδεχομένως στον Κορινθιακό 9 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα επικρατήσουν δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεων 7-8 μποφόρ με προοδευτική εξασθένηση μετά το μεσημέρι.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button