home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Κορωνο-πάρτι γίγας με 200 νεαρούς στην Πάτρα. Πηδούσαν από τα παράθυρα!

Κορωνο-πάρτι

Με τα νοσοκομεία της Πάτρας να βρίσκονται σε τεράστια πίεση, την Αχαΐα και την ευρύτερη περιοχή να παραμένουν στο βαθύ κόκκινο, οι περίπου 200 νεαροί που συμμετείχαν στο αποκριάτικο κορωνο-πάρτι εμφανίζονται να αδιαφορούν πλήρως για τα μέτρα, καθώς συνωστίζονται σε λίγα τετραγωνικά, χωρίς μάσκες και το αλκοόλ ρέει άφθονο.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, οι διοργανωτές του κορωνο-πάρτι είχαν βάλει δυνατά μουσική και η αστυνομία έκανε σχετική έρευνα στην περιοχή μετά από καταγγελίες περιοίκων. Δεν έγινε ωστόσο καμία σύλληψη αφού οι συμμετέχοντες στο πάρτι κατάφεραν να το «διαλύσουν» και να φύγουν πριν η αστυνομία βρει τον χώρο διεξαγωγής του.

Κατά μια άλλη εκδοχή πάντως και σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων που φιλοξενούνται σε τοπικά Μέσα, το κορονοπάρτι δεν ήταν ένα στην Πάτρα αλλά αντίθετα, το πιθανότερο είναι πως γινόντουσαν δυο την ίδια στιγμή και σε διαφορετικά μέρη μέσα στην πόλη.

Πηδούσαν από τα παράθυρα

Η ΕΛ.ΑΣ. η οποία μέχρι πρότινος διέψευδε το συμβάν, αυτή τη στιγμή το επιβεβαιώνει εμμέσως πλην σαφέστατα, δηλώνοντας όχι μόνο ότι ειδοποιήθηκαν για το πάρτι αλλά και ότι πήγαν στο σημείο χωρίς όμως να καταφέρουν να εντοπίσουν τους νεαρούς, τους οποίους ωστόσο είδαν να φεύγουν!

Ενώ λοιπόν στην αρχή από την ΕΛ.ΑΣ. αναφερόταν με απόλυτη βεβαιότητα στο thebest.gr ότι «η τοπική αστυνομία δεν έλαβε καμία καταγγελία για κορωνοπάρτι ούτε καταγράφηκε να διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια νυχτερινών περιπολιών και ελέγχων, από αστυνομικούς, να γίνεται κάποιο πάρτι», στη συνέχεια έκανε γνωστό ότι «υπήρξε σήμα για συγκεντρωμένα άτομα στην οδό Δημοκρατίας (βρίσκεται πολύ κοντά και διασταυρώνεται με την οδό Γεννηματά), αλλά οι αστυνομικοί πήγαν και δεν εντόπισαν εκεί τίποτα. Είδαν όμως να απομακρύνονται νεαροί από την οδό Γεννηματά!».

Σε λεζάντες αναρτήσεων οι συμμετέχοντες τρολάρουν την αστυνομία, γράφοντας: “Συνεχίζουμε ακάθεκτοι” με ένα emoji που δείχνει έναν αστυνομικό, ενώ σε μία φωτογραφία που ανέβασε κάποιος από τους συμμετέχοντες, φαίνονται περιπολικά της αστυνομίας ενώ υπάρχει και σχόλιο που τη συνοδεύει… “Ας τους πει κάποιος να φύγουν”.

Την ίδια στιγμή οι καταγγελίες, τα βίντεο και οι μαρτυρίες είναι δεκάδες, χαρακτηριστικά αναφέρει στο thebest.gr αυτόπτης μάρτυρας ότι πηδούσαν από τα παράθυρα οι συμμετέχοντες, ενώ η καθυστερημένη παραδοχή της αστυνομίας ότι έφτασε δίπλα στο πάρτι, δεν το εντόπισε αλλά είδε τους νεαρούς να το σκάνε από τα χωράφια ανενόχλητοι εγείρει πολλά ερωτηματικά.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis