Home design
home design

Κορωνοϊός: Σπάνε κάθε ρεκόρ οι νοσηλευόμενοι στην Αργολίδα

Νοσοκομείο Άργους

Όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, την Τετάρτη 3 Μαρτίου, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 126 άτομα (τα 8 σε ΜΕΘ). Οι περισσότεροι νοσηλεύονται στην Αργολίδα, που σπάει κάθε ρεκόρ δικό της, αλλά και σε σχέση με τους υπόλοιπους νομούς της Περιφέρειας. Τα δύο νοσοκομεία σε Άργος και Ναύπλιο έχουν αυτή τη στιγμή 39 ασθενείς με κορωνοϊό, με την Κορινθία να ακολουθεί με 33, εκ των οποίων οι 5 σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Τα νούμερα αυτά καθημερινά αλλάζουν, δυστυχώς προς το χειρότερο τις τελευταίες ημέρες.

Συγκεκριμένα νοσηλεύονται, στο Νοσοκομείο Αργους 16, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 23, Παναρκαδικό Τρίπολης 29, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 33 (5 σε ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 5 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 20 (3 σε ΜΕΘ).

Την Τετάρτη 3 Μαρτίου -έως τις 3 το μεσημέρι- καταγράφηκαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου 120 νέα κρούσματα. Αναλυτικά, καταγράφηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας 49, στην Π.Ε. Αρκαδίας 10, στην Π.Ε. Κορινθίας 48, στην Π.Ε. Λακωνίας 3 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 10.

Παράλληλα ανακοινώθηκε πως η Αργολίδα εντάσσεται στο Επίπεδο Πολύ Αυξημένου Κινδύνου (βαθύ κόκκινο), από αύριο Πέμπτη 4 μαρτίου μέχρι και τις 16 Μαρτίου.

Την ίδια στιγμή την Τετάρτη 4 Μαρτίου ανακοινώθηκαν 49 νέα κρούσματα κορωνοϊού, που επίσης αποτελεί αρνητικό ρεκόρ για το νομό σε μία μέρα.

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis