home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
Πολιτική

Στηρίζει την κινητοποίηση των Φίλων του Υγροτόπου Ναυπλίου – Νέας Κίου ο ΣΥΡΙΖΑ

Χωρίς καμιά αναφορά στον άνθρωπο, ούτε καν στα προβλήματα που απορρέουν από την λειτουργία του βιολογικού, παρά μόνο στα οικονομικά οφέλη από την προστασία του Περιβάλλοντος, η ανακοίνωση συμπαράστασης “Σύριζα – Προοδευτική Συμμαχία Ναυπλίου” στην κινητοποίηση των Φίλων του Υγροτόπου Ναυπλίου – Νέας Κίου:
«Η Οργάνωση Μελών (ΟΜ) Σύριζα – Προοδευτική Συμμαχία Ναυπλίου, στηρίζει την κινητοποίηση των Φίλων του Υγρότοπου Ναυπλίου-Ν. Κίου και αποδέχεται τα αιτήματά τους στα πλαίσια των πολιτικών της ριζοσπαστικής Οικολογικής Αριστεράς.
Οι φυσικοί μας πόροι πρέπει να ειδωθούν ως το βασικό «συγκριτικό πλεονέκτημα» της χώρας στους τομείς του τουρισμού, του κοινωνικού-οικολογικού μετασχηματισμού του ενεργειακού μοντέλου, της γεωργίας και των τροφίμων, της δασοπονίας, των υπηρεσιών ποιότητας, της έρευνας και της καινοτομίας, της επικοινωνίας αλλά ακόμη και της μεταποίησης και κλάδων της βιομηχανίας στο βαθμό που συνδέονται με την προώθηση οργανωμένων και ορθολογικά χωροθετημένων βιομηχανικών περιοχών.
Η προστασία του περιβάλλοντος δεν αποτελεί “κόστος” αλλά όρο ικανοποίησης των κοινωνικών αναγκών αφού δημιουργεί θέσεις εργασίας και εξοικονομεί πόρους για την οικονομία.
Όσο πιο γρήγορα οι συνδημότες μας αντιληφθούν την έντονη καταστροφή ή υποβάθμιση του περιβάλλοντος της περιοχής μας τόσο πιο γρήγορα θα είμαστε σε θέση να αντιπαλέψουμε το μεγαλύτερο οικολογικό πρόβλημα της εποχής μας : την Κλιματική Αλλαγή.
Αξίζει να προστατεύσουμε την Γη μας, όπως το σπίτι μας.
Αξίζει να κληροδοτήσουμε έναν καλύτερο κόσμο στα παιδιά μας».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button