home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ανθρώπινη αλυσίδα για την προστασία του Αργολικού κόλπου

Οι φίλοι του υγρότοπου Ναυπλίου – Ν.Κίου καλούν την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, να φτιάξουμε μια ανθρώπινη αλυσίδα προστασίας του Αργολικού κόλπου. Μια συγκέντρωση, όπου ο καθένας θα σταθεί για μια ώρα στον παραλιακό δρόμο Ναυπλίου – Ν. Κίου.

Η ώρα αυτής της συνάντησης ορίζεται στις 11 πμ, με σημείο αφετηρίας το χώρο μπροστά από το πυρηνελαιουργείο της παραλιακής (υπάρχει ασφαλής χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων).

Τηρώντας όλους τους κανόνες προστασίας, ο κάθε ένας και η κάθε μια που θα συμμετέχει θα έχει απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρων από τον επόμενο.

«Με αυτή την ανθρώπινη αλυσίδα δείχνουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας για τη σωτηρία του Αργολικού κόλπου από την ρύπανση. Ο Αργολικός κόλπος είναι ένα κομμάτι της ζωής όλων μας.», αναφέρουν οι φίλοι του Υγροβιότοπου.

Ζητούν:

  • Πρωτοβουλίες για τη σωστή λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού.
  • Συνεργασία όλων των φορέων και κύρια των δήμων για καλύτερη ποιότητα της ζωής μας.
  • Μια διαπαραταξιακή επιστημονική επιτροπή φορέων, για να ελέγξει τα προβλήματα λειτουργίας του βιολογικού και να προτείνει λύσεις για τη σωστή λειτουργία του.
  • Να αλλάξει ο φορέας διαχείρισης.

Απαραίτητος εξοπλισμός για τη συμμέτοχή, η μάσκα.

Ο καθένας από τους μετέχοντες στέλνει μήνυμα Νο 6 γιατί η ατομική σωματική άσκηση έχει άμεση σχέση με την ποιότητα της ζωής του καθενός.

Η διαμαρτυρία θα έχει διάρκεια από της 11.00-12.00.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis