home design 800x400
home design 1170Χ320

WRC: Σε φουλ ρυθμούς ο σχεδιασμός για το Ράλλυ Ακρόπολις με την Πελοπόννησο στο προσκήνιο

Ράλλυ Ακρόπολις

Όλες οι απαραίτητες διεργασίες για το φάκελο του Ράλλυ Ακρόπολις συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι της Επιτροπής του αγώνα θέλουν να είναι έτοιμοι εφόσον κληθούν να αντικαταστήσουν κάποιον αγώνα στο καλεντάρι του WRC.

Ήδη, οι ενδιαφερόμενες Περιφέρειες έχουν ξεκινήσει τις διαβουλεύσεις προκειμένου να διεκδικήσουν την φιλοξενία του αγώνα, γεγονός που καταδεικνύει τη σημασία του αγώνα στην οικονομία και στη φήμη της κάθε περιοχής.

Από την πλευρά της, η Επιτροπή έχοντας κάνει αναγνώριση ειδικών διαδρομών τόσο στην περιοχή της Στερεάς Ελλάδας όσο και σε αυτήν της Πελοποννήσου, συγκροτεί ταχύτατα τον σχετικό φάκελο, ώστε να υπάρχουν όλα τα δεδομένα τη στιγμή που θα ληφθεί η απόφαση.

Βασικός στόχος όλων παραμένει η επιστροφή του Ράλλυ Ακρόπολις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και σε δεύτερο χρόνο η επιλογή της περιοχής που θα φιλοξενηθεί.

Σε κάθε περίπτωση, βαρύνουσα σημασία στην τελική απόφαση θα έχει η άποψη των ανθρώπων της FIA και του WRC Promoter, που αναμένονται προσεχώς στην Ελλάδα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis