home design 800x400
home design 1170Χ320

Κορωνοϊός: Πονοκέφαλος στην Αχαΐα για τα 37 νέα κρούσματα και για το μεταλλαγμένο στέλεχος

Κορωνοϊός

Τα 37 σημερινά κρούσματα στην Αχαΐα, είναι ένα από τα χειρότερα αρνητικά ρεκόρ στο νομό στο διάστημα της πανδημίας και ανησυχεί ιδιαίτερα τους ειδικούς.

Η ανησυχία για το ενδεχόμενο ακόμη μεγαλύτερης διασποράς του ιού, αλλά και εμφάνισης του μεταλλαγμένου στελέχους στην περιοχή, χτυπάει κόκκινο, δεδομένου ότι το λιμάνι της Πάτρας αποτελεί πύλη εισόδου από τις δυτικοευρωπαϊκές χώρες.

Αύριο το πρωί στις 11 πραγματοποιείται έκτακτη σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με αντικείμενο συζήτησης την αύξηση των κρουσμάτων, για την οποία απο χθές είχε εκφράσει την ανησυχία του ο Υπουργός Υγείας, προϊδεάζοντας για τις εξελίξεις.

«Κάνω έκκληση σε κάθε πολίτη, στην συνείδηση κάθε πολίτη της Αχαΐας… Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι επιβάλλεται να εφαρμόσουμε τα μέτρα ατομικής προστασίας. Αλλιώς κινδυνεύουμε με πισωγύρισμα το οποίο θα έχει δραματικές συνέπειες τόσο στη δημόσια υγεία όσο και στην τοπική οικονομία» δήλωσε στο thebest.gr ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος που συγκαλεί τη σύσκεψη.

«Είμαστε σε κρίσιμη κατάσταση πλέον. Πρέπει πάση θυσία να αναστείλουμε αυτά τα δεδομένα» προσθέτει ο κ. Μπονάνος ο οποίος εστιάζει και στην αυξημένη κίνηση που παρατηρείται στο κέντρο της Πάτρας σχεδόν σε καθημερινή βάση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα υπάρξει αύξηση και αυστηροποίηση των ελέγχων.

Με πληροφορίες από thebest.gr

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis