home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΑρχείο

Πάτρα: Πέντε νέα κρούσματα σε εργαζόμενους του νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας”

Πέντε νέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν κατά την διενέργεια των rapid test, προκαλώντας περαιτέρω αναστάτωση σε εργαζόμενους του Νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας” Πατρών. 

Τα κρούσματα, όπως μεταδίδει το thebest.gr αφορούν σε εργαζομένους της παθολογικής κλινικής του νοσηλευτικού ιδρύματος και αποτέλεσαν αντικείμενο σκληρής ανακοίνωσης της ΠΟΕΔΗΝ, για τις συνθήκες που επικρατούν στο νοσηλευτικό ίδρυμα εν μέσω κορωνοϊού σε ό,τι αφορά την είσοδο επισκεπτών σε συνδυασμό με την διασπορά του ιού σε συνοδούς, ασθενείς κλινικών και προσωπικό.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Στο επταόροφο κτίριο του Nοσοκομείου Άγιος Ανδρέας Πατρών εν αντιθέσει με τα άλλα νοσοκομεία επιτρέπεται η είσοδος επισκεπτών. Την Παρασκευή στη Α παθολογική κλινική ένας συνοδός ειδοποίησε ότι είναι θετικός στο κορωνοϊό και κατά την ιχνηλάτηση μέχρι τώρα βρέθηκαν 4 ασθενείς θετικοί στον ίδιο και διπλανό θάλαμο. Μάλιστα η μία ασθενής 44χρονη μεταφέρθηκε στη κλινική κορωνοϊού επιβαρύνθηκε η υγεία της διασωληνώθηκε και δεν τα κατάφερε έχασε τη ζωή της.

Θετικοί στο κορωνοϊό βρέθηκαν και 4 συνοδοί ασθενών στους εν λόγω θαλάμους. Επίσης ένας γιατρός θετικός στη κλινική και η ιχνηλάτηση συνεχίζεται. Καλούμε τον Διοικητή της 6ης υπε που έχει αποδείξει την ευαισθησία του σε τέτοια ζητήματα να παρέμβει άμεσα. Δεν μπορεί να είναι το νοσοκομείο ξέφραγο αμπέλι ειδικά τώρα με τον κορωνοϊό. Με επιστολή τους το νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής περιγράφει το μπάχαλο.

Μιχ. Γιαννάκος Πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ”

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button