home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΑρχείο

Έκανε πίσω ο Μητσοτάκης: Παραμένει στα 300 ευρώ το πρόστιμο στο lockdown

Παραμένει στα 300 ευρώ το πρόστιμο για όσους παραβιάζουν το lockdown για τον κορωνοϊό, ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που το πρωί ο ίδιος είχε πει ότι θα αυξηθεί στα 500 ευρώ.

Ο πρωθυπουργός υπαναχώρησε σχετικά με την αύξηση του προστίμου σε όλους όσοι δεν τηρούν τα μέτρα. Συνεπώς περίπου για τις επόμενες δέκα ημέρες το πρόστιμα θα παραμείνει στα 300 ευρώ, αντί των 500 που είχε ανακοινώσει κατά τη διάρκεια της πρωτολογίας του στη Βουλή.

«Δεν είναι ο σκοπός μας η καταστολή αλλά η συμμόρφωση», τόνισε ο πρωθυπουργός και έκανε λόγο για ορισμένους πολίτες που επέδειξαν προκλητικότατη συμπεριφορά. Όπως εξήγησε, τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν αφορούν τον έναν, δεν είναι δηλαδή σαν την περίπτωση όπου κάποιος δεν φορά ζώνη στο αυτοκίνητο και θα υποστεί ο ίδιος τις συνέπειες. «Μια τέτοια συμπεριφορά μπορεί να μην έχει κάτι για τον ίδιο άλλα τραγικές συνεπείς για τους συγγενείς του ή ανθρώπους που δεν γνωρίζει», είπε και προσέθεσε ότι σε μια κίνηση να στείλουμε το μήνυμα ότι θέλουμε τη συμμόρφωση με γνώμονα τη λογική και όχι το φόβο του πρόστιμου θα παραμείνει προσωρινά στα 300 ευρώ.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button