home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΑρχείο

Προσοχή: Άργος – Τρίπολη μόνο μέσω Κολοσούρτη για 6 ώρες

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται από τους οδηγούς που ξημερώματα της Πέμπτης 14 Ιανουαρίου θα κινηθούν προς τη νότια Πελοπόννησο, αφού η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου γνωστοποιεί ότι έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο – Σπάρτη, λόγω εκτέλεσης προγραμματισμένων εργασιών από την κατασκευάστρια εταιρεία.

Οι ρυθμίσεις αυτές περιλαμβάνουν τον ολικό αποκλεισμό κυκλοφορίας και στις δύο κατευθύνσεις, στο τμήμα μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 124,6 (ανισόπεδος κόμβος Στέρνας) έως και 158,2 (ανισόπεδος κόμβος Τρίπολη Βόρεια).

Πιο συγκεκριμένα, από τις 11 τη νύχτα την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου έως και τις 5 το πρωί την Πέμπτη 14 του μήνα, στο ανωτέρω τμήμα θα πραγματοποιηθεί -και στις δύο κατευθύνσεις- ολικός αποκλεισμός κυκλοφορίας.

Με ρυθμίσεις κυκλοφορίας στους ανισόπεδους κόμβους Στέρνας, Νεοχωρίου, Νεστάνης και Τρίπολης Βόρεια, η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης – Αργους.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button