home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΨυχαγωγίαΑρχείο

Survivor 4: Αλέξης, Περικλής, Κάτια και Ελέτσι έστησαν στον τοίχο τον αγρότη από την Κορινθία

Μαχαίρια βγήκαν στο συμβούλιο του Survivor 4, μετά το αγώνισμα ασυλίας στο οποίο οι Διάσημοι έχασαν με 10-2 από τους Μαχητές. Ο Περικλής Κονδυλάτος και ο Αλέξης Παππάς έστησαν στον τοίχο τον αγρότη από το Ζευγολατιό Κορινθίας, Νίκο Μπάρτζη. Στη λεκτική διαμάχη ενεπλάκησαν επίσης η Κάτια Ταραμπάνκο και η καινούρια παίκτρια, η μυώδης «γαζέλα» της Μυκόνου Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αλέξης Παππάς δήλωσε ότι έχασε επίτηδες στο τελευταίο ματς για να μην κουράσει τους συμπαίκτες του από τη στιγμή που το σκορ ήταν 9-2. Οι «Μαχητές» δεν δέχτηκαν αυτή την αιτιολόγηση. Η Μαριαλένα είπε πως είναι «ότι να ‘ναι» και η Έλενα Μαριπόζα τον χαρακτήρισε «εν δυνάμει γελοίο».

«Είναι δύσκολο να δώσεις το 110% όταν είσαι ατάιστος και όταν οι σωματικές σου ικανότητες σου επιτρέπουν μέχρι ένα όριο. Στο 9-2 δεν ήθελα να ταλαιπωρήσω κανέναν από τη στιγμή που ήταν τρεις στον γιατρό», απάντησε ο ηθοποιός Αλέξης Παππάς όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι έχασε στον τελευταίο γύρο.

Συμβούλιο Survivor

 

Τότε ο Νίκος Μπάρτζης ζήτησε εξηγήσεις «Δεν τιμά τον Αλέξη αυτό που είπε όταν έπαιξε μαζί μου. Πριν καν σπρώξω είχε μπει με τσαμπουκά και τα παιδιά μου είπαν ότι ο Αλέξης έπεσε κάτω, δεν τιμά και εμένα αυτό που λέει», είπε ο Νίκος με τον Αλέξη Παππά να του απαντά:

«Κάθε φορά μου μιλάς είναι σαν να βάζεις φυτιλιές. Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει λόγος να πω κάτι που δεν υφίσταται. Αν δεν δέχεσαι την αλήθεια είναι δικό σου πρόβλημα».

«Δεν τιμά την ομάδα σου», ανέφερε ο Αλέξης και πρόσθεσε: «Σε νοιάζει η νίκη ή να ταπεινώσεις κάποιον;»

Survivor Συμβούλιο

 

Η συζήτηση συνεχίστηκε με τον 26χρονο αγρότη από την Κορινθία να κατηγορεί τους «Διάσημους» ότι ψάχνουν συνεχώς δικαιολογία για τις ήττες τους.

Τον λόγο πήρε ο Τριαντάφυλλος και τόνισε ότι ο Αλέξης τους είχε πει ότι θα αφήσει το παιχνίδι και ο Παππάς ξεκαθάρισε: «Δεν αφορά τον Νίκο, αφορά στην ομάδα μου. Ήθελα να το κάνω όχι για να σε υποτιμήσω, αλλά δεν ήθελα να δω άλλον παίκτη μου να αποχωρεί».

Από τους Μαχητές ο μόνος που έσπευσε να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του στο φραστικό διαπληκτισμό ήταν ο Ροδίτης James Καφετζής, ενώ οι υπόλοιποι παρακολουθούσαν αμέτοχοι τα τεκταινόμενα.

 

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button