Σε μια λιτή αλλά συγκινητική τελετή, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπλίου – Ερμιονίδας τίμησε τον μαχητικό συνδικαλιστή Βασίλη Γκούντη, απονέμοντάς του αναμνηστική πλακέτα για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του στο εργατικό κίνημα της Αργολίδας, και ιδιαίτερα στον κλάδο των λατομείων.
Η αναγνώριση προς τον Βασίλη Γκούντη αποτελεί φόρο τιμής για μια ζωή αφιερωμένη στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Ο ίδιος υπήρξε για χρόνια ενεργό και μαχητικό μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου, δίνοντας καθημερινά μάχες με συνέπεια και αξιοπρέπεια.
Ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπλίου – Ερμιονίδας, Ραφαήλ Μπαρού, ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Η Διοίκηση του Εργατικού μας Κέντρου αλλά και εγώ προσωπικά αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στον συν. Βασίλη Γκούντη για τη μακροχρόνια παρουσία του στα συνδικαλιστικά δρώμενα του τόπου μας. Οι απαράμιλλες συνδικαλιστικές του αρετές και η αποτελεσματικότητά του αποτελούν τιμητική κληρονομιά για τους νεότερους».
Η βράβευση του κ. Γκούντη δεν είναι μόνο ένα συμβολικό «ευχαριστώ», αλλά και υπενθύμιση της σημασίας της ενεργούς συμμετοχής στα σωματεία, ιδιαίτερα σε περιόδους που οι εργασιακές σχέσεις δοκιμάζονται.
Το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου – Ερμιονίδας επισημαίνει ότι θα συνεχίσει να τιμά όσους προσέφεραν ανιδιοτελώς στον αγώνα για μια πιο δίκαιη και ισότιμη κοινωνία.











