Με μοναδικό υποψήφιο τον νυν πρόεδρο και αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, Βασίλη Σιδέρη, θα διεξαχθούν την Πέμπτη 24 Απριλίου οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας.
Η εκλογική διαδικασία έχει προγραμματιστεί για τις 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΠΣ Αργολίδας, επί της οδού Χαρμαντά 10 στο Ναύπλιο. Με δεδομένη τη μοναδική υποψηφιότητα του συνδυασμού του κ. Σιδέρη, αναμένεται η ανανέωση της θητείας του στην προεδρία της Ένωσης, την οποία υπηρετεί εδώ και χρόνια με ενεργή παρουσία στα ποδοσφαιρικά και αυτοδιοικητικά δρώμενα της Αργολίδας.
Σε δηλώσεις του μέσω βίντεο, ο Βασίλης Σιδέρης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τα σωματεία της περιοχής για την εμπιστοσύνη τους, και επεσήμανε πως στόχος του είναι η συνέχιση της οργανωτικής και αγωνιστικής αναβάθμισης του τοπικού ποδοσφαίρου, δίνοντας έμφαση στην υποστήριξη των ερασιτεχνικών ομάδων και των νέων ποδοσφαιριστών.
Δείτε τις δηλώσεις του Βασίλη Σιδέρη στο παρακάτω βίντεο:
Ο κ. Σιδέρης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είμαι εδώ για να συνεχίσουμε όλοι μαζί την πορεία που ξεκινήσαμε. Το ποδόσφαιρο της Αργολίδας έχει πολλές δυνατότητες και εμείς είμαστε εδώ για να το στηρίξουμε με πράξεις, όχι με λόγια».
Η εκ νέου υποψηφιότητά του ερμηνεύεται από πολλούς ως ένδειξη διοικητικής σταθερότητας και συνέχειας στις δράσεις της Ένωσης, με αρκετά σωματεία να εκφράζουν ήδη τη στήριξή τους στην προσπάθεια αυτή.