home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αργολίδας παρουσίασε τα έργα που δημιούργησε όλη τη χρονιά

Παράλληλα, πραγματοποιείται εικαστική έκθεση υπό την διδασκαλία των εκπαιδευτικών – εικαστικών Μάγδας Μάρα και Κλεοπάτρας Κωδούνα
Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο εκδήλωση Ναύπλιο (5)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Βουλευτικό Ναυπλίου η φετινή εκδήλωση του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Αργολίδας με την παρουσίαση των έργων που δημιούργησαν όλη τη χρονιά τα τμήματα του θεάτρου, του χορού και των εικαστικών.

Οι μαθητές της Α΄ Γυμνασίου παρουσίασαν τη θεατρική  διασκευή, «Εγώ ελπίζω να τη βολέψω», βασισμένο στην ομότιτλη συλλογή εκθέσεων μαθητών Δημοτικού του Ιταλού δασκάλου, Μαρτσέλο Ντ’ Όρτα.

Οι μαθητές της Β΄ Γυμνασίου παρουσίασαν τη θεατρική διασκευή, «Σ΄ αγαπάω κι ας είσαι γουρούνι» από το βιβλίο του Γάλλου φιλολόγου και συγγραφέα Μπερνάρ Φριό, «Ιστορίες στο τάκα τάκα» σε διδασκαλία της εκπαιδευτικού-ηθοποιού Σοφίας Στυλιανού και κοστούμια της εκπαιδευτικού-εικαστικού Αλεξάνδρας Τσαζή.

Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο εκδήλωση Ναύπλιο (1)

Το τμήμα χορού παρουσίασε τη σκηνική σύνθεση της εκπαιδευτικού-χορεύτριας Μαρίας Γρούμπα, «Εδώ και τώρα».

Παράλληλα, πραγματοποιείται εικαστική έκθεση του τμήματος εικαστικών του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Αργολίδας υπό την διδασκαλία των εκπαιδευτικών – εικαστικών Μάγδας Μάρα και Κλεοπάτρας Κωδούνα, η οποία θα συνεχιστεί μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα 15 Μαΐου από τις 9 π.μ. ως τις 2 μ.μ.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis