home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΕκδηλώσειςΑργολίδαFeatured

Ναύπλιο: Το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Αργολίδας παρουσίασε τα έργα που δημιούργησε όλη τη χρονιά

Παράλληλα, πραγματοποιείται εικαστική έκθεση υπό την διδασκαλία των εκπαιδευτικών - εικαστικών Μάγδας Μάρα και Κλεοπάτρας Κωδούνα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Βουλευτικό Ναυπλίου η φετινή εκδήλωση του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Αργολίδας με την παρουσίαση των έργων που δημιούργησαν όλη τη χρονιά τα τμήματα του θεάτρου, του χορού και των εικαστικών.

Οι μαθητές της Α΄ Γυμνασίου παρουσίασαν τη θεατρική  διασκευή, «Εγώ ελπίζω να τη βολέψω», βασισμένο στην ομότιτλη συλλογή εκθέσεων μαθητών Δημοτικού του Ιταλού δασκάλου, Μαρτσέλο Ντ’ Όρτα.

Οι μαθητές της Β΄ Γυμνασίου παρουσίασαν τη θεατρική διασκευή, «Σ΄ αγαπάω κι ας είσαι γουρούνι» από το βιβλίο του Γάλλου φιλολόγου και συγγραφέα Μπερνάρ Φριό, «Ιστορίες στο τάκα τάκα» σε διδασκαλία της εκπαιδευτικού-ηθοποιού Σοφίας Στυλιανού και κοστούμια της εκπαιδευτικού-εικαστικού Αλεξάνδρας Τσαζή.

Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο εκδήλωση Ναύπλιο (1)

Το τμήμα χορού παρουσίασε τη σκηνική σύνθεση της εκπαιδευτικού-χορεύτριας Μαρίας Γρούμπα, «Εδώ και τώρα».

Παράλληλα, πραγματοποιείται εικαστική έκθεση του τμήματος εικαστικών του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Αργολίδας υπό την διδασκαλία των εκπαιδευτικών – εικαστικών Μάγδας Μάρα και Κλεοπάτρας Κωδούνα, η οποία θα συνεχιστεί μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα 15 Μαΐου από τις 9 π.μ. ως τις 2 μ.μ.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button