home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αυτοψία Διδασκάλου για την πυροπροστασία αρχαιολογικών χώρων της Αργολίδας

Αναβαθμίζεται το επίπεδο ετοιμότητας των υπηρεσιών του ΥΠΠΟΑ με στόχο την πρόληψη και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των επιπτώσεων από μια ενδεχόμενη φυσική καταστροφή
Σύσκεψη για πυροπροστασία

Αυτοψία για την πυροπροστασία των αρχαιολογικών χώρων της Αργολίδας πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου, με αφορμή την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου.

Όπως δήλωσε ο κος Διδασκάλου «Ενισχύουμε την ασφάλεια στους Αρχαιολογικούς χώρους. Προστατεύουμε την Πολιτιστική μας Κληρονομιά». Ο Γενικός γραμματέας παραβρέθηκε στην Π.Ε. Αργολίδας όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τον από κοινού συντονισμό των δράσεων πυροπροστασίας των αρχαιολογικών χώρων στην Αργολίδα.

Στη σύσκεψη παρευρέθησαν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες για την πυροπροστασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με επικεφαλής και οικοδεσπότη τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Ιωαννης Μαντζουνης, οι υπηρεσίες του ΥΠΠΟΑ, οι εκπρόσωποι των τεσσάρων (4) Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Δασαρχείου.

Διδασκάλου σε έργα

Ο κος Διδασκάλου επισημαίνει ακόμα: «Συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε το επίπεδο ετοιμότητας των υπηρεσιών του ΥΠΠΟΑ, καθώς και των εμπλεκόμενων φορέων με στόχο την πρόληψη και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των επιπτώσεων από μια ενδεχόμενη φυσική καταστροφή. Παράλληλα το ΥΠΠΟΑ παρακολουθεί όλα τα υπό εξέλιξη έργα που πραγματοποιεί στην Περιφερειακή Ενότητα με στόχο την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και την απόδοση τους το ταχύτερο δυνατό στον τελικό τους αποδέκτη, την κοινωνία».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis