home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑργολίδαFeatured

Αυτοψία Διδασκάλου για την πυροπροστασία αρχαιολογικών χώρων της Αργολίδας

Αναβαθμίζεται το επίπεδο ετοιμότητας των υπηρεσιών του ΥΠΠΟΑ με στόχο την πρόληψη και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των επιπτώσεων από μια ενδεχόμενη φυσική καταστροφή

Αυτοψία για την πυροπροστασία των αρχαιολογικών χώρων της Αργολίδας πραγματοποίησε ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου, με αφορμή την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου.

Όπως δήλωσε ο κος Διδασκάλου «Ενισχύουμε την ασφάλεια στους Αρχαιολογικούς χώρους. Προστατεύουμε την Πολιτιστική μας Κληρονομιά». Ο Γενικός γραμματέας παραβρέθηκε στην Π.Ε. Αργολίδας όπου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τον από κοινού συντονισμό των δράσεων πυροπροστασίας των αρχαιολογικών χώρων στην Αργολίδα.

Στη σύσκεψη παρευρέθησαν όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες για την πυροπροστασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου με επικεφαλής και οικοδεσπότη τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κ. Ιωαννης Μαντζουνης, οι υπηρεσίες του ΥΠΠΟΑ, οι εκπρόσωποι των τεσσάρων (4) Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας, εκπρόσωποι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του Δασαρχείου.

Διδασκάλου σε έργα

Ο κος Διδασκάλου επισημαίνει ακόμα: «Συνεχίζουμε να αναβαθμίζουμε το επίπεδο ετοιμότητας των υπηρεσιών του ΥΠΠΟΑ, καθώς και των εμπλεκόμενων φορέων με στόχο την πρόληψη και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των επιπτώσεων από μια ενδεχόμενη φυσική καταστροφή. Παράλληλα το ΥΠΠΟΑ παρακολουθεί όλα τα υπό εξέλιξη έργα που πραγματοποιεί στην Περιφερειακή Ενότητα με στόχο την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και την απόδοση τους το ταχύτερο δυνατό στον τελικό τους αποδέκτη, την κοινωνία».

Διαβάστε ακόμα
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button