home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Μεσσηνία: Θρίλερ με την εξαφάνιση δύο ανδρών που αγνοούνται πάνω από πέντε μέρες!

Άφησαν το αυτοκίνητό τους στην παραλία του Λαγκουβάρδου και επιχείρησαν να φτάσουν με κανό στην νήσο Πρώτη όταν χάθηκαν τα ίχνη τους
ΟΧΗΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΛΑΓΚΟΥΒΑΡΔΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ2

Διαστάσεις θρίλερ έχει πάρει η υπόθεση της εξαφάνισης από την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου δύο ανδρών, Γερμανών τουριστών όπως αναφέρεται, οι οποίοι ξεκίνησαν από την από την παραλία του Λαγκούβαρδου για να φτάσουν στην νήσο Πρώτη.

Όπως αναφέρεται στο tharrosnews.gr ο καιρός ήταν κακός και κάτοικος της περιοχής, τους συμβούλεψε να μη δοκιμάσουν να φτάσουν στο νησί, αλλά αυτοί ήταν αποφασισμένοι ότι θα καταφέρουν να πάνε με τα κανό τους.

Μάλιστα πριν ξεκινήσουν άφησαν το αυτοκίνητό τους, ένα Renault kangoo όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, που παραθέτει το tharrosnews.gr, κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον κεντρικό δρόμο.

ΟΧΗΜΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΛΑΓΚΟΥΒΑΡΔΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Φωτογραφία: tharrosnews.gr

Από τότε μέχρι και σήμερα το αυτοκίνητό τους παραμένει αμετακίνητο στο σημείο, ενώ οι δυο άντρες δεν έχει εμφανισθεί.

Την Πέμπτη ο κάτοικος ενημέρωσε Λιμεναρχείο και Αστυνομία με τις Αρχές να του απαντούν ότι ο καιρός δεν ήταν καλός και ήταν αδύνατον να ξεκινήσουν εκείνη τη στιγμή έρευνες, ενώ ακόμα του είπαν ότι δεν έχει υπάρξει ενημέρωση από οικογένεια ή να εκπέμψουν οι ίδιοι “SOS”.

Τελικά την Παρασκευή καΐκι πήγε μέχρι τη Νήσο Πρώτη, ήλεγξε το νησί, αλλά πουθενά δεν εντοπίστηκαν οι δύο άνδρες και ούτε καν τα κανό τους.
Αυτό ήταν που ανησύχησε ακόμα περισσότερο τον κάτοικο της περιοχής, με το όχημα τους να παραμένει στο σημείο.

Από την πλευρά του Λιμεναρχείου, έγιναν έρευνες στη θαλάσσια περιοχή, αλλά χωρίς να εντοπισθεί κάτι, ενώ ακόμα και τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ενημέρωση των αρχών για εξαφάνιση από οικογένεια ή Πρεσβεία.

Πλέον βρισκόμαστε στη Δευτέρα με τους δυο άντρες να παραμένουν εξαφανισμένοι και το όχημα να μην έχει μετακινηθεί.
Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ μέσω Πρεσβείας έχει ξεκινήσει η αναζήτηση των οικογενειών τους.

Πηγή: tharrosnews.gr

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis