home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Οι πορτοκαλιές έκρυβαν… κανναβουριές

Τα δύο μέτρα είχαν φτάσει τα δενδρύλλια που καλλιεργούσε 42χρονος

Ένας σκύλος και μερικοί αστυνομικοί έφτασαν για να αποκαλύψουν το μυστικό των πορτοκαλιών σε τοπική κοινότητα του δήμου Ναυπλιέων.

Συγκεκριμένα, χθες, Τετάρτη 21 Ιουλίου, το μεσημέρι, οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, συνέλαβαν έναν 42χρονο ημεδαπό, γιατί μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας, πραγματοποίησαν έρευνα σε πορτοκαλεώνα ιδιοκτησίας του, όπου βρέθηκε να καλλιεργεί -8- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -1,8- μέτρων, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, σε έρευνες που ακολούθησαν σε οικίες του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν  ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους -1.862- γραμμαρίων καθώς και -3- ζυγαριές ακριβείας.

Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας  Ναυπλίου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis