home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑργολίδαFeatured

Αργολίδα: Οι πορτοκαλιές έκρυβαν… κανναβουριές

Τα δύο μέτρα είχαν φτάσει τα δενδρύλλια που καλλιεργούσε 42χρονος

Ένας σκύλος και μερικοί αστυνομικοί έφτασαν για να αποκαλύψουν το μυστικό των πορτοκαλιών σε τοπική κοινότητα του δήμου Ναυπλιέων.

Συγκεκριμένα, χθες, Τετάρτη 21 Ιουλίου, το μεσημέρι, οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, συνέλαβαν έναν 42χρονο ημεδαπό, γιατί μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας, πραγματοποίησαν έρευνα σε πορτοκαλεώνα ιδιοκτησίας του, όπου βρέθηκε να καλλιεργεί -8- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -1,8- μέτρων, περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, σε έρευνες που ακολούθησαν σε οικίες του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν  ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους -1.862- γραμμαρίων καθώς και -3- ζυγαριές ακριβείας.

Ο συλληφθείς, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας  Ναυπλίου.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button