ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣΒάλε Αγγελία ΈΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗΓίνε Συνδρομητής

Πάτρα: Νεκρός 46χρονος κρατούμενος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Συναγερμός στο σωφρονιστικό κατάστημα – Οι απεγνωσμένες προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού να τον επαναφέρει στη ζωή.
Κελί φυλακής

Σοκ και άμεση κινητοποίηση προκάλεσε στο σωφρονιστικό κατάστημα της αχαϊκής πρωτεύουσας η είδηση της απώλειας ενός εγκλείστου.

Πιο συγκεκριμένα, την τελευταία του πνοή άφησε ένας 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στο κελί του στις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα, νωρίς το πρωί της Παρασκευής (24/04).

Συναγερμός στις φυλακές Πάτρας

Το περιστατικό σήμανε άμεσα γενικό συναγερμό στις εγκαταστάσεις του ιδρύματος.

Διαφήμιση

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που αντιλήφθηκαν την κατάσταση του 46χρονου κρατουμένου έδρασαν αστραπιαία, ενεργοποιώντας τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα έκτακτης ανάγκης, με κύριο μέλημα τη διάσωσή του.

Η υπεράνθρωπη μάχη των γιατρών

Στον χώρο κράτησης έσπευσε επειγόντως το ιατρικό και νοσηλευτικό κλιμάκιο από το τοπικό ιατρείο του ιδρύματος. Παρά τη δραματική κατάσταση, οι γιατροί ξεκίνησαν αμέσως τις απαραίτητες ενέργειες.

Διαφήμιση

Επί αρκετή ώρα, το ιατρικό προσωπικό κατέβαλε εξαντλητικές προσπάθειες καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), προσπαθώντας να τον κρατήσουν στη ζωή. Δυστυχώς, παρά την άμεση επέμβαση και την επιμονή των ειδικών, ο οργανισμός του άνδρα δεν ανταποκρίθηκε, με συνέπεια να διαπιστωθεί ο οριστικός θάνατος του κρατουμένου.

Φως στα ακριβή αίτια που οδήγησαν στην τραγική αυτή κατάληξη αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή, όπως παγίως ορίζεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις αιφνίδιων θανάτων εντός των σωφρονιστικών ιδρυμάτων της χώρας.

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις εδώ

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

newsletter banner anagnostis