Βαρύ είναι το τίμημα της ασφάλτου στην Κορινθία, όπου το πρωί της Δευτέρας σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο δυστύχημα στον επαρχιακό δρόμο Χιλιομόδι – Κουταλά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας νεαρός άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του και ανασύρθηκε νεκρός, ενώ δύο ακόμη άτομα μεταφέρθηκαν σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Κορίνθου.
Το δυστύχημα συνέβη όταν το αγροτικό όχημα στο οποίο επέβαιναν οι τρεις νεαροί άνδρες φαίνεται να έχασε τον έλεγχο λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, με αποτέλεσμα να εκτραπεί και να προσκρούσει με δύναμη σε ελαιόδεντρο κοντά στον οικισμό Κουταλά.
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που οι επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν στο όχημα. Πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο προχώρησαν στον απεγκλωβισμό των τριών ανδρών, ενώ ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ ανέλαβαν τη μεταφορά των τραυματιών στο νοσοκομείο.
Η Τροχαία Κορίνθου έχει ξεκινήσει προανάκριση για να αποσαφηνίσει τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος.








