Βραβεύονται οι μαθητές και οι σχολικές ομάδες της Αργολίδας

Την Πέμπτη 19 Ιουνίου η τιμητική εκδήλωση για τις πανελλήνιες διακρίσεις τους στους Σχολικούς Αγώνες 2024-2025, στην αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος» στο Άργος.
Βράβευση μαθητών

Με μία ξεχωριστή τελετή που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Ιουνίου στις 11:00, στην αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» στο Άργος, ο Οργανισμός Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) Αργολίδας θα τιμήσει τους μαθητές και τις σχολικές ομάδες που διακρίθηκαν στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες ΓΕΛ & ΕΠΑΛ Ελλάδας και Κύπρου για το σχολικό έτος 2024-2025.

Η εκδήλωση, που διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, φιλοδοξεί να αναδείξει το ήθος, την προσπάθεια και την αθλητική αριστεία των μαθητών της περιοχής.

Οι μαθητές και οι ομάδες που θα βραβευθούν:

  • Η σχολική ομάδα χειροσφαίρισης μαθητών του 2ου Γενικού Λυκείου Άργους, που κατέκτησε την 1η πανελλήνια νίκη.
  • Η σχολική ομάδα ποδοσφαίρου μαθητριών του Ιδιωτικού Λυκείου Αυτενεργώ, που σημείωσε την 2η πανελλήνια νίκη.
  • Ο Παπαδόπουλος Αριστίων του ΠΕΠΑΛ Άργους, ο οποίος κατέκτησε τη 2η πανελλήνια νίκη στη δισκοβολία μαθητών.
  • Ο Μαυρόγιαννης Αθανάσιος του 2ου ΓΕΛ Άργους, που διακρίθηκε με τη 2η πανελλήνια νίκη στη σφαιροβολία μαθητών.

Η διοργάνωση αποτελεί μια ευκαιρία αναγνώρισης της προσπάθειας των νέων της Αργολίδας, οι οποίοι με τις επιτυχίες τους έκαναν περήφανη την τοπική κοινωνία.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και ο πρόεδρος της Ο.Ε.Σ.Α.Δ., Δρ Πολύδωρος Βασίλειος, προσκαλούν την εκπαιδευτική κοινότητα, τους γονείς και το ευρύ κοινό να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

newsletter banner anagnostis