home design 800x400
home design 1170Χ320

Κλιμάκιο του ΚΚΕ στα νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου

Στη συζήτηση με τους εργαζόμενους διαπιστώθηκαν για ακόμα μία φορά τα μεγάλα προβλήματα έλλειψης προσωπικού
Περιοδεία του ΚΚΕ στην Αργολίδα

Περιοδεία στα δύο νοσοκομεία του νομού της Αργολίδας πραγματοποίησε κλιμάκιο της Τ.Ε. Αργολίδας του ΚΚΕ με επικεφαλής την υποψήφια ευρωβουλευτή Δήμητρα Σταματέλου.

Στη συζήτηση με τους εργαζόμενους διαπιστώθηκαν για ακόμα μία φορά τα μεγάλα προβλήματα έλλειψης προσωπικού. Τονίστηκαν, η υπερεργασία, τα εξαντλητικά ωράρια, η ταλαιπωρία εν συνεχεία και των ασθενών, παρά και τις προσπάθειες των υγειονομικών.

Από την πλευρά της η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ αναφέρθηκε στην «απογείωση» της επίθεσης στη δημόσια Υγεία από την Κυβέρνηση της ΝΔ, ενισχύοντας την επιχειρηματική δράση και στα δημόσια νοσοκομεία (όπως με τα απογευματινά επί πληρωμή χειρουργεία), συνεχίζοντας στα βήματα των προηγούμενων των ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, καθώς και των υπολοίπων αστικών κομμάτων που δηλώνουν την πίστη τους στην ΕΕ και τις κατευθύνσεις της, κινούμενα στις ίδιες ράγες.

Περιοδεία του ΚΚΕ στην Αργολίδα

Επιπλέον τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι είναι διακηρυγμένος στόχος της ΕΕ, των κυβερνήσεων των χωρών – μελών της, όπως και όλων των κομμάτων που «πίνουν νερό» στο όνομά της, να μην δίνουν ούτε ευρώ για να πραγματοποιηθούν μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, να χρηματοδοτηθούν επαρκώς τα νοσοκομεία και οι υπόλοιπες δομές δημόσιας υγείας.

Τέλος κάλεσε σε αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ και στις κάλπες των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, σημειώνοντας ότι αποτελεί το μοναδικό αντίπαλο δέος στην σημερινή αντιλαϊκή πολιτική, για Υγεία λαϊκό αγαθό και δικαίωμα διασφαλισμένο για όλους.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

dei comp 1

ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis