home design 800x400
home design 1170Χ320

Φωτιά σε παρκαρισμένο ΙΧ στο Άργος

Έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Φωτιά σε παρκαρισμένο ΙΧ στο Άργος
Πυροσβεστική

Το απόγευμα του Σαββάτου, ένα ΙΧ αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, στο Άργος, τυλίχθηκε στις φλόγες. Η φωτιά ξεκίνησε από τη θέση του συνοδηγού, προκαλώντας πανικό στους περαστικούς και ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής.

Η οδηγός του οχήματος, που βρισκόταν σε κοντινό κατάστημα, μόλις αντιλήφθηκε την κατάσταση έσπευσε στο σημείο. Την ίδια στιγμή, κάποιοι διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν και χρησιμοποίησαν πυροσβεστήρες για να βοηθήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε άμεσα στο περιστατικό. Μέσα σε πέντε λεπτά από τη στιγμή που κλήθηκε, οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο και κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο, περιορίζοντας τις ζημιές στο αυτοκίνητο.

Η άμεση αντίδραση τόσο των περαστικών όσο και της Πυροσβεστικής αποδείχθηκε καθοριστική για την αποφυγή μεγαλύτερων καταστροφών. Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η φωτιά προκλήθηκε από ηλεκτρικό πρόβλημα, ωστόσο, οι ακριβείς αιτίες παραμένουν υπό διερεύνηση.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

dei comp 1

ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis