home design 800x400
home design 1170Χ320

Την Αργολίδα επισκέφθηκε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος του ΠΑΣΟΚ

Ηχηρό κάλεσμα προς τους πολίτες για συμμετοχή στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου
ΠΑΣΟΚ Αργολίδα Σπυρόπουλος

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, κ. Ανδρέας Σπυρόπουλος, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Αργολίδα την Παρασκευή στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Σπυρόπουλος συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Επιδαύρου Τάσο Χρόνη, όπου συζήτησαν για την ανάδειξη της περιοχής και πως τα ευρωπαϊκά προγράμματα μπορούν να συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση καθώς και για την ενίσχυση τόσο του τουρισμού όσο και του πρωτογενή τομέα.

Στη συνέχεια ο κ. Σπυρόπουλος επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Ναυπλίου Δημήτρη Ορφανό συζητώντας για τις τοπικές ανάγκες και προκλήσεις και για τη διαμόρφωση πολιτικών που θα ωφελήσουν τους πολίτες σε τοπικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής δεν παρέλειψε να συναντήσει και τον Πρόεδρο Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτη Δαμούλο και τοπικούς συλλόγους και φορείς. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το πώς οι πολιτικές της ΕΕ μπορούν να στηρίξουν τις τοπικές επιχειρήσεις. Πως ευκαιρίες για ευρωπαϊκά προγράμματα χρηματοδότησης μπορούν να αξιοποιηθούν από τοπικούς επιχειρηματίες, τις ανάγκες για βελτίωση των υποδομών και προώθηση της καινοτομίας στην περιοχή καθώς και πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της απασχόλησης και της εκπαίδευσης των νέων.

Ο κ. Σπυρόπουλος πραγματοποίησε δύο συναντήσεις με στελέχη και φίλους σε Άργος και Ναύπλιο όπου το παρόν έδωσε ο Βουλευτής Ανδρέας Πουλάς, η συνυποψήφια ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ Μυρτώ Σαμαρά -Οικονόμου καθώς και μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής της περιοχής όπως και η Νομαρχιακή Επιτροπή.

«Οι ευρωεκλογές είναι πολύ κρίσιμες, ιστορικές θα έλεγα, καθώς τα επόμενα πέντε χρόνια θα κριθούν πολύ σημαντικά πράγματα που έχουν σχέση με το μέλλον της ίδιας της Ε.Ε. αλλά και τη θέση της Ελλάδας μέσα σε αυτήόπως η εξωτερική πολιτική και άμυνα, η διεκδίκηση νέας αγροτικής πολιτικής, η πραγματική ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών.» επισήμανε ο κ. Σπυρόπουλος.

pasok argolida spyropoulos (2)

Κρίσιμο ζήτημα αλλά προσωπική προτεραιότητα για τον ίδιο, όπως τόνισε, αποτελεί η κλιματική κρίση: «Είναι προσωπική μου προτεραιότητα να εφαρμοστούν πολιτικές από την πλευρά της Ε.Ε. για έργα πρόληψης και αναβάθμισης της πολιτικής προστασίας ώστε να μη βιώνουμε τόσο δυσάρεστα τις συνέπειες αυτών των καταστροφών»

Σημείωσε δε για το ΠΑΣΟΚ είναι ζήτημα ζωτικής σημασίας να ενισχυθούν οι υπηρεσίες υγείας με γιατρούς και νοσηλευτές, ώστε διασφαλίζεται η πρόσβαση των κατοίκων στο ΕΣΥ. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας για ακόμη μια φορά επιχειρεί να αποπροσανατολίσει τους πολίτες από τα μείζονα ζητήματα που αντιμετωπίζει η χώρα. Το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα τη δεδομένη χρονική στιγμή που ασκεί γόνιμη αντιπολίτευση, και αναδεικνύει μια σειρά ζητημάτων όπως οι χαμηλοί μισθοί, η ακρίβεια, η στεγαστική κρίση και τα υψηλά ενοίκια και φυσικά η σημασία ενίσχυσης του αγροτικού εισοδήματος.

Ο κ. Σπυρόπουλος τόνισε για τις επικείμενες ευρωεκλογές: «Οι πολίτες θα πρέπει να απαντήσουν στο κρίσιμο ερώτημα αν θα αφήσουν μία Κυβέρνηση ανεξέλεγκτη να κυβερνά με αλαζονεία και αμετροέπεια, χωρίς την αίσθηση των τεράστιων λαθών στα οποία έχει υποπέσει και χωρίς να μπορεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της ακρίβειας ή αν θα στηρίξουν μία σοβαρή και αξιόπιστη φωνή που θα σταθεί απέναντι στη Ν.Δ. στις προσεχείς εκλογές. Πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να σταθεί απέναντι στη Ν.Δ. με μία εναλλακτική πρόταση στην πορεία προς τις εθνικές εκλογές»

Ηχηρό κάλεσμα προς τους πολίτες για συμμετοχή απηύθυνε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, ότι και αν επέλεξαν στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου: «Μόνο με τη συμμετοχή σας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και να διαμορφώσουμε ένα κοινό μέλλον που θα είναι επωφελές για όλους μας και όχι για τους λίγους και ισχυρούς»

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος είναι Γραμματέας Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Μηχανολόγος Μηχανικός MSc, Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

dei comp 1

ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis