home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Πώς η Αστυνομία κατάφερε να αποτρέψει μια τραγωδία

30χρονος πατέρας ενός παιδιού «απείλησε» με αυτοκτονία – Μία ανάρτηση στα social media κινητοποίησε τις Αρχές
astynomia αστυνομία

Η Αστυνομία της Αργολίδας αντιμετώπισε με επιτυχία μια δύσκολη κατάσταση στο Άργος, αποτρέποντας μια αυτοκτονική ενέργεια ενός 30χρονου άνδρα, ο οποίος είχε προαναγγείλει το τι προτίθεται να πράξει μέσω των social media.

Ο νεαρός άνδρας, πατέρας ενός παιδιού, είχε ανακοινώσει τις προθέσεις του με ανάρτησή του σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μετά από επίσκεψή του στον τάφο της μητέρας του.

Οι αστυνομικές αρχές, λαμβάνοντας πληροφορίες για το ενδεχόμενο ο άνδρας αυτός να δώσει τέλος στη ζωή του, ξεκίνησαν άμεσα έρευνα στην ευρύτερη περιοχή, καταφέρνοντας να εντοπίσουν τον άνδρα, ο οποίος είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

Προηγουμένως οι αστυνομικοί προσέγγισαν το θέμα με λεπτούς χειρισμούς, πείθοντας τον άνδρα να συναντήσει τη σύζυγό του με την οποία ζούσαν χώρια. Η κατάσταση διαχειρίστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να μην διαταραχθεί οικογενειακή ευαισθησία και να αποτραπεί η απώλεια ανθρώπινης ζωής.

Με την επιτυχημένη επέμβαση, ο 30χρονος μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Άργους, όπου πλέον θα λάβει την αναγκαία ψυχολογική υποστήριξη.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis