home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πύλος: Το καλοκαίρι ο γάμος του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Το μενού και οι διάσημοι καλεσμένοι
giannis

Γνωστό έγινε πριν από λίγες ημέρες, πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του Μαράια Ριντλσπρίγκερ στην Πύλο. Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2016 και έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

«Μπορούμε να περάσουμε τα επόμενα 100 χρόνια μαζί; Σ ‘αγαπώ μωρό μου χρόνια πολλά…», είχε γράψει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Instagram στα γενέθλια της αγαπημένης του.

Η γαμήλια τελετή στο Costa Navarino

Τόσο η τελετή του γάμου, σύμφωνα με δημοσίευμα του «On Time» όσο και το πάρτι που θα ακολουθήσει, θα πραγματοποιηθεί στο Costa Navarino. Ο Έλληνας σταρ του ΝΒΑ προγραμματίζει να ταξιδέψει στα τέλη Μαΐου στο μεσσηνιακό θέρετρο προκειμένου να δρομολογήσει κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με το μυστήριο αλλά και το μεγάλο πάρτι που θα ακολουθήσει.

Μεγάλο μέρος των τεσσάρων υπερπολυτελών ξενοδοχείων (Romanos, Westing, W, Mandarin Oriental) θα κλειστεί για την οικογένεια αλλά και τους προσκεκλημένους στο γάμο της χρονιάς.

Το ζευγάρι και οι δύο οικογένειες θα διαμείνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, στο «W», ενώ εκεί θα πραγματοποιηθεί και το μεγάλο γαμήλιο πάρτι. Το μυστήριο θα τελεστεί νωρίτερα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο «Navarino Hills».

Το μενού και οι διάσημοι καλεσμένοι

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει ζητήσει το μενού να περιλαμβάνει φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, εκλεκτές ποικιλίες μεσσηνιακού κρασιού, καθώς και εδέσματα με βάση το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο μεγάλος σταρ του ΝΒΑ ΛεΜπρόν Τζέιμς έχει ήδη αποδεχτεί την πρόσκληση και θα ταξιδέψει στην Ελλάδα για το γάμο της χρονιάς.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis