home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Για τις εξαρτήσεις ενημερώθηκε το ΣΔΕ Ναυπλίου

Την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου είχε την ευκαιρία να υποδεχτεί τα μέλη του Θεραπευτικού προσωπικού του ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) Ναυπλίου
kethea sde eksartiseis

Την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου είχε την ευκαιρία να υποδεχτεί τα μέλη του Θεραπευτικού προσωπικού του ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων) Ναυπλίου, κ. Πολλάλη Ιωάννα, κ. Αντωνοπούλου Βασιλική και κ. Τσιλιλή Βαγγέλη, οι οποίοι ενημέρωσαν τους εκπαιδευόμενους για το θέμα των διαφόρων εξαρτήσεων, καθώς και για τους τρόπους πρόληψης και διαχείρισης αυτών.

Εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτές παρακολουθήσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ενημερωτική αυτή δράση των εκπροσώπων του ΚΕΘΕΑ και στη συνέχεια ακολούθησε μια ζωηρή και παραγωγική συζήτηση, όπου όλοι παρουσίασαν τους προβληματισμούς τους ως προς το φλέγον αυτό ζήτημα της εποχής και αναζητήσαν τρόπους έγκαιρης αναγνώρισης και παρέμβασης σε περίπτωση πιθανής εξάρτησης κοντινών τους προσώπων.

kethea sde eksartiseis 1
ΦΩΤΟ: ΣΔΕ Ναυπλίου
kethea sde eksartiseis 3
ΦΩΤΟ: ΣΔΕ Ναυπλίου
kethea sde eksartiseis 2
ΦΩΤΟ: ΣΔΕ Ναυπλίου

Η Διευθύντρια, οι εκπαιδευτικοί και οι εκπαιδευόμενοι του ΣΔΕ Ναυπλίου ευχαριστούν θερμά τους εκπροσώπους του θεραπευτικού προσωπικού του ΚΕΘΕΑ για αυτό το τόσο χρήσιμο στις μέρες μας μάθημα ζωής για όλους μας.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis