home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ένα πανάκριβο επενδυτικό project στην Αργολίδα που ξεχωρίζει

Six Senses: 60 ξενοδοχειακές σουίτες και 12 branded κατοικίες, υπογεγραμμένες από τις κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης ακινήτων
six senses Πόρτο Χέλι

Στο Πόρτο Χέλι, μια ακόμα ξενοδοχειακή επένδυση ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ, βρίσκεται στα σκαριά. Το νέο τουριστικό συγκρότημα “Six Senses” παρουσιάζει μια εντυπωσιακή συλλογή από 60 ξενοδοχειακές σουίτες και 12 branded κατοικίες, υπογεγραμμένες από τις κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης ακινήτων παγκοσμίως.

Η εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία, που έχει στόχο να αναδείξει την περιοχή της Αργολίδας ως προορισμό πολυτελούς τουρισμού, δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την πλήρη χρηματοδότηση που εξασφαλίστηκε πρόσφατα. Μετά από συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς, η οποία προσέφερε ομολογιακό δάνειο προϋπολογισμού 95 εκατομμυρίων ευρώ, η επιχείρηση βρίσκεται πλέον σε άριστη θέση για να προχωρήσει στην υλοποίηση αυτού του φιλόδοξου έργου.

Σύμφωνα με τον διαχειριστή της CBE Capital, κ. Γκέζα Τοτ-Φέχερ, η εξασφάλιση της χρηματοδότησης αυτής αποτελεί αναγνώριση της ποιότητας και της αξιοπιστίας του έργου. Επιπλέον, αναδεικνύει τη δυνατότητα των κορυφαίων έργων να απολαμβάνουν σταθερή χρηματοδότηση, ακόμα και σε περιόδους οικονομικής αβεβαιότητας.

Το “Six Senses” στο Πόρτο Χέλι υπόσχεται να αναδείξει μια νέα διάσταση του πολυτελούς τουρισμού στην Ελλάδα, συνδυάζοντας την απόλυτη πολυτέλεια με την αυθεντική ελληνική φιλοξενία.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis