home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Γιατρός νοσοκομείου Αττικόν για τον θάνατο του πατέρα του Καλλιάνου: Ο ασθενής δεν ήταν να διασωληνωθεί

Στη δικαιοσύνη έχει προσφύγει ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος έχασε χθες τον πατέρα του
Γιάννης Καλλιάνος

Στη δικαιοσύνη έχει προσφύγει ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος έχασε χθες τον πατέρα του, για να ερευνηθούν οι συνθήκες νοσηλείας και οι ιατρικές επιλογές γιατρών του νοσοκομείου της Αθήνας στο οποίο νοσηλευόταν. Ωστόσο, ο θεράπων ιατρός του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου ισχυρίζεται ότι ο ασθενής δεν ήταν να διασωληνωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες, ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε περιγράψει, σε δραματικό τόνο, την σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, ενώ είχε εκφράσει και παράπονα για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένειά του στο νοσοκομείο.

Τι λέει ο ιατρός του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου

‘Οσον αφορά τον θάνατο του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου ο Καθηγητής Αγγειοχερουργικής στο Αττικό Νοσοκομείο Ι.Κ. κατέθεσε, μέσω δήλωσης των πληρεξούσιων δικηγόρων του, ότι “η τυχόν διασωλήνωση του ασθενούς, χωρίς να υπάρχει απόλυτη ένδειξη, θα αποτελούσε εσφαλμένη ιατρική πράξη, καθώς η αποσωλήνωσή του θα ήταν πρακτικώς αδύνατη”.

Τόνισε επίσης ότι “η εισαγωγή στην Μ.Ε.Θ. μη διασωληνωμένου ασθενούς, που δεν πληρούσε τις ιατρικές προϋποθέσεις και συγχρόνως ήταν συγγενής Βουλευτού, θα αποτελούσε ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση”.

Η δήλωση των Μιχάλη Δημητρακόπουλο, Γιάννη Παπαριστείδη:

Ο εντολέας μας Ι.Κ., Καθηγητής Αγγειοχειρουργικής, εκφράζει την ειλικρινή του λύπη για τον θάνατο του Δημητρίου Καλλιάνου. Όλοι οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας, που είχε ο αποθανών, όπως επιτάσσει το ιατρικό τους καθήκον και όπως λειτουργούν σε όλους τους ασθενείς ανεξαιρέτως.

Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτριου Καλλιάνου ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή ανακοίνωσε η διοίκηση του νοσοκομείου Αττικόν, όπου αναφέρεται: «Σε συνέχεια του χθεσινού δελτίου τύπου του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» ανακοινώνουμε σήμερα 25/4/2024 το θάνατο του Δημητρίου Καλλιάνου και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Για τη διερεύνηση όλων των συνθηκών νοσηλείας του περιστατικού από την ημέρα της εισαγωγής του έως σήμερα, η Διοίκηση του Π.Γ.Ν. «ΑΤΤΙΚΟΝ» διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης».

Ακόμα, ο Αλέξης Κούγιας έχει την υπόθεση θανάτου του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου, ο οποίος σημείωσε πως θα ερευνηθούν οι συνθήκες νοσηλείας και οι ιατρικές επιλογές γιατρών του νοσοκομείου της Αθήνας, που νοσηλευόταν ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis