home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σπάρτη: Ανοιχτή συνάντηση για το νέο Νοσοκομείο

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διοργανώνει μια ακόμη ανοιχτή συνάντηση για το κοινό στο Πάρκο Γουδέ
Σχέδια νοσοκομείο Σπάρτης

Με αφορμή την ολοκλήρωση των πρόδρομων εργασιών και την επερχόμενη έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών του νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης ΙΣΝ και πιστοί στη δέσμευσή του να διατηρήσει ανοιχτό τον διάλογο με την τοπική κοινωνία, καθ’ όλη τη διάρκεια εξέλιξης του έργου, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος διοργανώνει μια ακόμη ανοιχτή συνάντηση για το κοινό με τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΙΣΝ, του Υπουργείου Υγείας, της ομάδας μελέτης και του αναδόχου κατασκευής – Ομίλου ΑΒΑΞ. Στη συζήτηση θα συμμετάσχει ο Υφυπουργός Υγείας κ. Μάριος Θεμιστοκλέους, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει, μέσω ζωντανής σύνδεσης, ο Πρόεδρος του ΙΣΝ, κ. Ανδρέας Δρακόπουλος.

Η ανοιχτή συνάντηση σχετικά με την πρόοδο του νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης ΙΣΝ θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 Μαΐου στις 18:00, στο Πάρκο Γουδέ στη Σπάρτη. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και ελεύθερη σε όλους/ες χωρίς προεγγραφή.

Η δωρεά για τον σχεδιασμό, την ανέγερση και τον εξοπλισμό του νέου Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης ΙΣΝ, καθώς και του Πανεπιστημιακού Παιδιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης IΣΝ και του νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής ΙΣΝ εντάσσονται στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας για την Υγεία (ΔΠΥ) που χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από το ΙΣΝ, με συνολικό προϋπολογισμό που υπερβαίνει το ποσό του $1 δισεκατομμυρίου. Η ανάπτυξη των τριών νέων υπερσύγχρονων νοσοκομείων ΙΣΝ αντανακλά το κοινό όραμα του ΙΣΝ και του διεθνούς φήμης αρχιτέκτονα, Renzo Piano, για τη δημιουργία πρότυπων νοσοκομείων του μέλλοντος τα οποία βασίζονται σε μια ουσιαστικά ανθρωποκεντρική προσέγγιση και ενσωματώνουν πρωτοπόρες περιβαλλοντικές προδιαγραφές. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας κατασκευής και εξοπλισμού, τα τρία νέα νοσοκομεία ΙΣΝ θα παραδοθούν στο Ελληνικό Δημόσιο προς άμεση λειτουργία στο πλαίσιο του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis