home design 800x400

Αργολίδα: «Ανάσταση» για το Σαλάντι Beach Hotel

Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Ερμιονίδας χορήγησε άδεια για ανακαίνιση και αποκατάσταση των βανδαλισμών του ξενοδοχειακού συγκροτήματος

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

8 σχόλια στο Αργολίδα: «Ανάσταση» για το Σαλάντι Beach Hotel

Η υπηρεσία δόμησης του δήμου Ερμιονίδας χορήγησε άδεια για ανακαίνιση και αποκατάσταση των βανδαλισμών του ξενοδοχειακού συγκροτήματος ΑΚΤΗ ΣΑΛΑΝΤΙ που βρίσκεται στον ομώνυμο οικισμό της Αργολίδας, χωρίς μεταβολή ύψους, κάλυψης, δόμησης και όγκου, για λογαριασμό της επιχείρησης Ε.Τ.Ε.Ε.Τ.Α. – Ε.Π.Ε.

Οι παλαιότεροι θα θυμούνται ότι την δεκαετία του 80 ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου μετέτρεψε το ξενοδοχείο σε κέντρο γυμνισμού.

Το ξενοδοχείο ήταν περιφραγμένο ώστε να αποκλείεται κάθε επαφή με τους γυμνιστές, ωστόσο έκλεισε μετά από αντιδράσεις της τότε υπερσυντηρητικής κοινωνίας.

Σχόλια

8 απαντήσεις

  1. Το έκτρωμα θαπρεπε να γκρεμιστεί , όχι να ανακαινισθεί . Ομως μια τέτοια απόφαση χρειάζεται κοτσια , που απουσιάζουν απο ΚΑΘΕ βαθμίδα πολιτικής εξουσίας

  2. Βασίλης Μελάς

    Έστω και γυμνιστές ναρθούν, μιά χαρά θά είναι!! Θά πάρουν οικονομική ανάσα τά γύρω χωριά!! Έπρεπε να γίνει. Είναι πανέμορφα!! Σαν χώρος μέ θάλασσα και τοπίο!! Τέλειο !!

  3. Χρήστος Γκουγκέτας

    Είμαι τα 10 τελευταία χρόνια κάτοικος με εξοχική κατοικία στο Πόρτο Χέλι. Έμαθα για την ιστορία του συγκεκριμένου ξενοδοχείου. Αν ξανα λειτουργήσει θα απασχολήσει για εργασία κάποιες δεκάδες κατοίκους από Κοιλάδα-Δίδυμα-Πόρτο Χέλι κλπ.Ετσι άκουσα κάποιοι τότε με αντιδράσεις κατάφεραν να το κλείσουν. Εεε ας το ξανακάνουμε λοιπόν να φύγουν για πάντα από Ελλάδα κάποια 25 χρόνια παιδιά τώρα να πάνε Γερμανία Αγγλία ή Αυστραλία…κοντά είναι όλα!!!Ζήτω οι Έλληνες.!!!

  4. ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

    Επιτέλους !!!!!
    Κάποτε έδιωξαν τον κόσμο γιατρό τους ενοχλούσε ο γυμνισμος
    Τα μυαλά τους δεν τους ενοχλούν που άφησαν μια περιοχή τόσο όμορφη ανεκμετάλλευτη και ερειπωμένη

  5. Αργολιδευς

    Σερβιτοροι των ευρωπαιων γινονται τα ελληνοπουλα, αυτο ειθελε η Ε Ε, αν ειστε ευχαριστημενοι με αυτο μπραβο σας, η πιο πλουσια χωρα της ευρωπης με επαιτες ππολιτες!!!!!! Με μισθους βουλγαριας κ εξοδα Δανιας!!!!

    1. Και ο χαβας χαβας αριστερουλη.Δηλαδη σε άλλες περιοχές της Ευρώπης που πνίγονται στους επισκέπτες με δεκαπλάσια νούμερα από τα δικά μας τους χαρακτηριζουμε γκαρσόνια της ΕΕ;;Οπότε αφήνουμε τα πράγματα ως έχουν.Το ερείπιο έτσι και τους παράνομους ελεύθεροκαμπιγκτες να βρωμίζουν τον πανέμορφο αυτό τόπο.Ε;

  6. Πρέπει οπωσδήποτε να ανακαινίστει, για να πάρουν ανάσα τα γύρω χωριά, όλη ψάχνουμε για δουλειές που δεν είναι μόνιμες και σταθερές, αλλά που κάθε χρόνο θα μας βγάζουν ταμείο ανεργίας.

  7. Άλλη μία επένδυση όπως κ της καραθώνας στο Ναύπλιο ναυάγησαν γιατί κάποια σκουριασμένα μυαλά ήταν αντίθετα χωρίς να βλέπουν ότι αυτές οι επενδύσεις κ στους χώρους όπου γίνονται φέρνουν ανάπτυξη κ θέσεις εργασίας. Γνωρίζουμε τι έγινε κ στις δύο περιπτώσεις όπου οι αντιδράσεις μιας μειοψηφίας (φοβήθηκαν να μη αμαρτησουν οι εκεί κάτοικοι) κ στην άλλη περίπτωση να μείνει στο λαό μέχρι που έγινε από το δήμο χαβούζα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version