home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Παρατράγουδα στο δημοτικό συμβούλιο – Τι συνέβη

Επίθεση Λαμπρόπουλου στον Δημήτρη Καραγιάννη και αποχωρήσεις (Βίντεο)
Καραγιάννη Λαμπρόπουλος

Μια στιγμή έντασης και εκνευρισμού εκτυλίχθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλίου την Παρασκευή 19 Απριλίου, που είχε ως βασικό θέμα τη ψήφιση των όρων δανεισμού του Δήμου Ναυπλιέων από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Επίθεση Λαμπρόπουλου σε Καραγιάννη

Ο νεοκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Καραγιάννης, αντικαταστάτης της Νάντιας Αναστασίου, επιχείρησε να θέσει ερωτήσεις στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Γιώργο Φραγκιουδάκη, με ενδεχόμενη πρόθεση να ψηφίσει υπέρ του δανεισμού.

Τότε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Βαγγέλης Λαμπρόπουλος τον διέκοψε και εξαπέλυσε εναντίον του φραστική επίθεση, εμποδίζοντας την ομαλή διεξαγωγή της συνεδρίασης.

Μάλιστα ο κος Λαμπρόπουλος έκανε αναφορά και στην προηγούμενη θητεία του κου Καραγιάννη στο ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Κωστούρου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το 2:30 του παρακάτω βίντεο:

Αποστάσεις από τη Ντίνα Καραγιάννη

Το περιστατικό αυτό προκάλεσε παρατράγουδα, αρχικά με την αποχώρηση από τη συνεδρίαση της αντιδημάρχου καθαριότητας, εκλεγμένης δημοτικής συμβούλου με την παράταξη Ορφανού, Ντίνας Καραγιάννη.

Στη συνέχεια, με ανάρτησή της στο Facebook, η κα Καραγιάννη πήρε αποστάσεις από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βαγγέλη Λαμπρόπουλο, εκφράζοντας την υποστήριξή της στον κο Καραγιάννη με τον οποίο συνδέεται συγγενικά.

«Πρώτη παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο σήμερα του κυρίου Δημήτρη Καραγιάννη. Του εύχομαι, καλή θητεία και εποικοδομητική για το καλό του δήμου μας. Θεωρώ ότι σήμερα η λεκτική επίθεση που του έγινε από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου είναι άδικη και άτυχης. Ο πρόεδρος μίλησε για λογαριασμό του, τι έχει γίνει μεταξύ τους, την προηγούμενη θητεία τους, είναι αδιάφορο… Δεν συμφωνώ με την άποψη του», έγραψε η Ντίνα Καραγιάννη, παίρνοντας το μέρος του δημοτικού συμβούλου, ο οποίος εκπροσωπεί την «Επόμενη Μέρα» του Δημήτρη Κωστούρου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis