home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Θα δώσει κάποιος συγχαρητήρια στον Παναργειακό;

Η λέσχη φίλων του Παναργειακού «Green Wolves» με σχετική ανακοίνωση της σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν αυτή την περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής
panargeiakos mat

Η λέσχη φίλων του Παναργειακού «Green Wolves» με σχετική ανακοίνωση της σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν αυτή την περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

«Εδώ και αρκετές εβδομάδες παρακολουθούμε με έκπληξη ένα θέατρο παραλόγου που έχει στηθεί εναντίον του Παναργειακού για δήθεν στημένες διαιτησίες και ευνοϊκά σφυρίγματα.

Ομάδες που βγάζουν ανακοινώσεις διαμαρτυρίας πριν καν οριστούν οι διαιτητές…,αφού ορίζονται.., ενώ έχουν ήδη έτοιμη και την ανακοίνωση τους μετά το τέλος των παιχνιδιών.

Όλα αυτά , ενώ η ομάδα τους πολλές φορές σε όλο τον αγώνα ήταν ακίνδυνη , χωρίς να δημιουργεί κλασικές ευκαιρίες για γκολ και έτσι απλώς με αυτόν τον τρόπο , καλύπτουν τις δικές τους αδυναμίες.

Στην απέναντι λοιπόν πλευρά του κατηγορητηρίου , βρίσκονται ομάδες που διεκδικούσαν άνοδο ή την παραμονή τους , ή άλλες αδιάφορες που αγωνίζονται με τεράστια μαχητικότητα , για συμφέροντα άλλων…

Επίσης τελευταία αντικρίσαμε γεγονότα που:

Άλλοτε απέτρεπαν την μετακίνηση μας για δήθεν την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα , στο σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς,(…αυτοί , που έπειτα οι ίδιοι προκαλούσαν στιγμές βιαιοπραγίας).

Άλλοτε να ζητούν την παρουσία εισαγγελέων στους αγώνες μας. Κι άλλοτε ( κάποιοι ξαφνικά…), να προκαλούν επεισόδια σε άλλα γήπεδα , απαγορεύοντας (άμεσα !) την μετακίνηση μας στο Αίγιο, με σκοπό να κινούνται κάποιοι ελεύθερα…

Το μόνο που καταφέρατε , ήταν να φύγουμε θριαμβευτές από την έδρα σας !

“Αλήθεια , δεν μάθαμε ,πότε επιτέλους θα εκδικαστεί η πειθαρχική δίωξη που ασκήθηκε στον πρώην πρόεδρο της Κορίνθου, ο οποίος στο μεταξύ μας παιχνίδι του Β ‘ γύρου , από την μιά παραβίασε την απαγόρευση εισόδου του  και από την άλλη προέβη σε υβριστική συμπεριφορά προς θεατές και αξιωματούχους της ομάδας μας ;

Πότε περισσότερο δε, θα τιμωρηθεί το σωματείο, 

Πας Κόρινθος , που είναι αντικειμενικά υπεύθυνο για τη μη τήρηση της ως άνω απαγόρευσης ;”

Αν παρακολουθήσετε τις εβδομαδιαίες αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ ,που μοιράζει πρόστιμα και κυρώσεις σε σωματεία και αθλητικούς παράγοντες , θα καταλάβετε πόσο καθαρή ομάδα είναι ο Παναργειακός τόσο εντός όσο εκτός γηπέδου.

Να σας θυμίσουμε πως ο Παναργειακός του  Α’ γύρου , ήταν 6ος στον βαθμολογικό πίνακα , 7 βαθμούς μακριά από την κορυφή και με πολλές άδικες διαιτητικές αποφάσεις που δεν διαμαρτυρήθηκε ποτέ!

Αντιθέτως με πίστη και υπομονή διόρθωσε τα λάθη του, ενισχύθηκε σημαντικά στην μεταγραφική περίοδο και με πολύ σκληρή δουλειά στη συνέχεια , διανύει έναν ολόκληρο δεύτερο γύρο αήττητο , έχοντας την δεύτερη καλύτερη αμυντική γραμμή όχι μόνο όλων των Ελληνικών πρωταθλημάτων , αλλά ίσως και ολόκληρης της ποδοσφαιρικής « Γηραιάς Ηπείρου ! »

Όσον αφορά  το γεγονός της μη αναμενόμενης και μη ικανοποιητικής προσέλευσης των φιλάθλων απαντούμε προς όλους:

Τα «πέτρινα» χρόνια ήταν πολλά…

Αυτά τα χρόνια ο Παναργειακός έφτασε πολλές φορές στην πηγή και έμεινε με την δίψα , χάνοντας την εμπιστοσύνη “παλιών” και “νέων” φιλάθλων του.

Μην ξεχνάμε άλλωστε, πως στο ελληνικό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι , οι διαχρονικά πιστοί  φίλαθλοι κάθε ομάδας , αυτοί που την ακολουθούν και στα δύσκολα – όπως εμείς – είναι λίγοι και πως η γενιά των τριών σχεδόν τελευταίων δεκαετιών , δεν θυμούνται τις δόξες του “μεγάλου” Παναργειακού…!

Όμως , η προκατάληψη από την μιά και η ποδοσφαιρική μιζέρια από την άλλη που διακατέχει ένθεν και ένθεν κάποιους ,πρέπει να εκλείψει.Πρώτα για να πάνε οι ίδιοι στην ζωή τους μπροστά κι έπειτα για να συνεχίζουν να χαίρονται το ποδόσφαιρο ως «βασιλιά των σπορ».Ειδάλλως αν τους φθείρει ,να μην ασχολούνται , ούτε με το ποδόσφαιρο ούτε πολύ περισσότερο με τον Παναργειακό !

Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΌΣ , Η ΠΙΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΆ ΑΝΕΒΑΣΜΈΝΗ ΟΜΆΔΑ , ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΉ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΊΧΕ ΚΑΙ ΈΧΕΙ ΌΡΑΜΑ , ΑΝΑΓΕΝΝΆΤΑΙ ΚΑΙ ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΛΎΚΩΝ , ΑΝΑΓΕΝΝΆΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΓΈΛΗ ΤΟΥ !

Όπως τότε…την χρυσή δεκαετία του 90′ ,

όταν παίζοντας το καλύτερο ποδόσφαιρο της δυνατής τότε Β’ Εθνικής και σε κατάμεστες κερκίδες φτάσαμε μια ανάσα από την άνοδο στην Α’ Εθνική , έτσι και τώρα , με τον ίδιο πρόεδρο , ήρθε η ώρα της ΕΠΙΣΤΡΟΦΉΣ… !

Όλοι μαζί στα τρία εναπομείναντα παιχνίδια για να πανηγυρίσουμε στις 28 Απρίλη την επάνοδο μας στην Super League 2 ύστερα από 26 χρόνια!

green wolves lesxi filon panargeiakou

GREEN WOLVES

ΕΡΧΌΜΑΣΤΕ!!!»

Σχόλια

nd click 300x250 4
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis