home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Έκπτωτη δημοτική σύμβουλος της παράταξης Κωστούρου

Προς το παρόν εκτός δημοτικού συμβουλίου η κ.  Αναστασίου-Σμυρναίου Κωνσταντίνα
Κωνσταντίνα Αναστασίου - Σμυρναίου

Μια οφειλή στην ΔΕΥΑΝ, ενοικιαστή της κ. Κωνσταντίνας Αναστασίου-Σμυρναίου, ήταν αρκετή για να κριθεί έκπτωτη του αξιώματος της δημοτικής συμβούλου της παράταξης του Δημήτρη Κωστούρου.

Σύμφωνα με ανάρτηση στο Διαύγεια, την οποία υπογράφει ο Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου   Δημήτριος Κατσαρός διαπιστώνεται η «αυτοδίκαιη έκπτωση  της κ. Αναστασίου-Σμυρναίου  Κωνσταντίνας του  Κωνσταντίνου από το αξίωμα της δημοτικής συμβούλου, με τον συνδυασμό Ε΄  «ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ», του Δήμου Ναυπλιέων, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 11 του Ν. 4804/2021, (…) επειδή  από  τα  στοιχεία  του  φακέλου  στην  προκειμένη  περίπτωση,  προκύπτει  ότι  η  κ. Αναστασίου-Σμυρναίου Κωνσταντίνα του Κωνσταντίνου εκλεγμένη δημοτική σύμβουλος του Δήμου  Ναυπλιέων έχει  οφειλές  προς  την ΔΕΥΑ  του  Δήμου  Ναυπλιέων  άνω  των  τριακοσίων (300,00) ευρώ την οποία δεν εξόφλησε και δεν ρύθμισε, ως όφειλε,  ως τις 2-1-2024».

Σύμφωνα με πληροφορίες η κα. Αναστασίου έχει ζητήσει ρύθμιση από την ΔΕΥΑΝ και προφανώς θα ετοιμάζει ένσταση κατά της έκπτωσής της αφού σύμφωνα με πληροφορίες η οφειλή ήταν πράγματι στο όνομά της, αλλά αφορούσε ενοικιαζόμενη κατοικία και από παράβλεψη δεν είχε γίνει αλλαγή στο όνομα του χρήστη.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis