home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σοκάρει το Ναύπλιο ο τραγικός θάνατος του 35χρονου Γιώργου

Ο Γιώργος Καρούντζος που άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο, αφήνει πίσω του θλίψη και αναμνήσεις – Πότε θα γίνει η κηδεία του
mixani nekros nafplio 1

Το Ναύπλιο και η ευρύτερη περιοχή πληγώθηκαν βαθιά από το θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που συνέβη στις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 15 Απριλίου, το οποίο προκάλεσε την απώλεια του Γιώργου Καρούντζου, 35 ετών. Το αγαπημένο μέλος της τοπικής κοινότητας και εργαζόμενος σε κατάστημα εστίασης, άφησε πίσω του θλίψη και αναμνήσεις.

Το δυστύχημα σημειώθηκε κοντά στο ρέμα Ραμαντάνι, στο δρόμο Ναυπλίου-Αγίου Αδριανού, όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο Γιώργος εξετράπη από την πορεία της και ανετράπη, καταλήγοντας σε μια τραγική απώλεια.

Η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει συγκίνηση σε ολόκληρη την κοινότητα του Ναυπλίου.

Οι συγγενείς και οι φίλοι του Γιώργου Καρούντζου θα έχουν την ευκαιρία να του πουν το τελευταίο αντίο την Τρίτη 16 Απριλίου, στις 6μμ, στον Άγιο Αντώνιο (Λυκοτρούπι) Ναυπλίου. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό από τις 4μμ.

giorgos karountzos nafplio

Τι λέει η Αστυνομία για το τροχαίο

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το τροχαίο αναφέρει:

«Σήμερα (15.4.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στο 3ο χιλιόμετρο Επαρχιακής Οδού Ναυπλίου – Αγίου Ανδριανού, δίκυκλη μοτοσυκλέτα, που οδηγούσε 36χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ναυπλίου».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis