home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πελοπόννησος Expo: Ο Δημήτρης Πτωχός στο περίπτερο του anagnostis.org

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου συνομίλησε με τους συντελεστές της ενημερωτικής ιστοσελίδας anagnostis.org και της έντυπης έκδοσης ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΉΣΟΥ
ptoxos periptero anagnostis peloponnisos expo

Το περίπτερο του anagnostis.org επισκέφτηκε χθες, Τετάρτη 10 Απριλίου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός κατά τη διάρκεια της έκθεσης Πελοπόννησος EXPO.

Συγκεκριμένα, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου μετά τη λήξη των εγκαινίων της έκθεσης επισκέφθηκε, μεταξύ άλλων, το περίπτερο όπου παρέμεινε αρκετή ώρα και συνομίλησε με τους συντελεστές της ενημερωτικής ιστοσελίδας anagnostis.org αλλά και της έντυπης έκδοσης ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΉΣΟΥ.

Για την μεγαλύτερη έκθεση της Πελοποννήσου ο κ. Πτωχός επεσήμανε πως “η ανάπτυξη της Πελοποννήσου βρίσκεται στο επίκεντρο. Η «Πελοπόννησος Expo» είναι ένα σημαντικό εργαλείο στην ολιστική προσπάθεια μας για να κάνουμε την Πελοπόννησο πρωταγωνίστρια ξανά“.

ptoxos periptero anagnostis peloponnisos expo 2
ΦΩΤΟ: anagnostis

Σημείωσε ακόμα, ότι “η ανάπτυξη της Πελοποννήσου είναι για όλους μας βασική προτεραιότητα, με όρους βιωσιμότητας, δικαιοσύνης και ίσων ευκαιριών. Ανάπτυξη με προστιθέμενη αξία και ουσιαστικό όφελος για όλους. Με συγκεκριμένο σχέδιο, όραμα και συνεργασίες, η Πελοπόννησος μπορεί να γίνει ένας τόπος όπου θα κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα“.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis