home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πελοπόννησος EXPO: Live τα εγκαίνια της έκθεσης

Η μεγαλύτερη έκθεση Πελοποννήσου, η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» ανοίγει τις πύλες της από την Τετάρτη 10 Απριλίου και για πέντε μέρες

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Πελοπόννησος EXPO: Live τα εγκαίνια της έκθεσης
Πελοπόννησος expo

Η μεγαλύτερη έκθεση Πελοποννήσου, η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO» ανοίγει τις πύλες της από την Τετάρτη 10 Απριλίου και για πέντε μέρες θα δίνει, από την Τρίπολη, τον παλμό των επιχειρηματικών και οικονομικών εξελίξεων.

Η τελετή των εγκαινίων λαμβάνει χώρα στον ίδιο χώρο στην αίθουσα εκδηλώσεων των εγκαταστάσεων του κτιρίου ΓΕΑ στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 7 μ.μ. παρουσία εκπροσώπων κυβέρνησης, πλήθος επισήμων και σημαντικές παρουσίες του επιχειρηματικού και πολιτικού τοπίου της Πελοποννήσου.

Η ενημερωτική ιστοσελίδα anagnostis.org αλλά και η έντυπη έκδοση ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΉΣΟΥ συμμετέχουν στην Πελοπόννησος EXPO με δικό τους περίπτερο, στις θέσεις 207-209.

Η τελετή εγκαινίων πραγματοποιείται χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης, Τοποτηρητή Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας κ. κ. Ευστάθιου.

Παράλληλες εκδηλώσεις

Για πέντε μέρες, μέχρι την Κυριακή 14 Απριλίου, στον χώρο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, όπως η ημερίδα για την Τεχνητή Νοημοσύνη αλλά και live cooking από τον Δήμο Ναυπλιέων και τον Δήμο Τριφυλλίας, ταξιδεύοντας σας με παραδοσιακές συνταγές.

Παράλληλα, καθημερινά θα παρουσιάζοντα ψεκαστικά drone DJI Agras T30 και DJI Agras T10 στον εξωτερικό χώρο μπροστά από την έκθεση.

Ώρες Λειτουργίας

  • Καθημερινές: 16:00- 21:00
  • Σαββατοκύριακο: 10:00- 21:00

Χορηγός επικοινωνίας μεταξύ άλλων είναι ο anagnostis.org και η εφημερίδα Αναγνώστης Πελοποννήσου.

Στην ιστοσελίδα: www.peloponnisosexpo.gr, μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες για την Έκθεση.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis