home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πότε κλείνουν τα σχολεία για το καλοκαίρι

Είναι πιθανόν το υπουργείο Παιδείας να «σφυρίξει» λήξη μαθημάτων για φέτος νωρίτερα από τις 30 Μαΐου λόγω Ευρωεκλογών

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Πότε κλείνουν τα σχολεία για το καλοκαίρι
Κλείνουν το δημοτικό σχολείο της Δήμαινας;

Όσον αφορά τις καλοκαιρινές διακοπές, τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία κλείνουν κανονικά στις 15 Ιουνίου, ωστόσο φέτος επειδή 15 Ιουνίου πέφτει Σάββατο, τα σχολεία για καλοκαίρι κλείνουν την Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024.

Πέρσι, στα γυμνάσια τα μαθήματα ολοκληρώθηκαν στις 30 Μαΐου και οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις ολοκληρώθηκαν στις 15 Ιουνίου.

Ωστόσο, φέτος υπάρχει το νέο δεδομένο των Ευρωεκλογών και ως εκ τούτου, τα σχολεία θα είναι κλειστά από την Παρασκευή 7 έως και τη Δευτέρα 10 Ιουνίου.

Άρα είναι πιθανόν το υπουργείο Παιδείας να «σφυρίξει» λήξη μαθημάτων για φέτος νωρίτερα από τις 30 Μαΐου ώστε αντίστοιχα να ξεκινήσουν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις νωρίτερα από την 1η Ιουνίου.

Όσον αφορά στα λύκεια, αν τηρηθεί το περσινό πρόγραμμα (δεν είναι ακόμη σίγουρο καθώς πέρσι είχαμε εκλογές) και αυτά λήξουν την Παρασκευή 17 Μαΐου (πέρσι έληξαν 19 Μαΐου, ωστόσο φέτος αυτή η ημερομηνία πέφτει Κυριακή) τότε μετά τις διακοπές του Πάσχα απομένει λιγότερο από μια εβδομάδα μαθημάτων καθώς την τελευταία μέρα δίνεται στους μαθητές το πρόγραμμα των εξετάσεων.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis