home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Υπέροχο το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Hebridean Sky με θέα το Μπούρτζι

krouazieroploio nafplio 2

Το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Hebridean Sky, με σημαία Μπαχάμες, κοσμεί το λιμάνι του Ναυπλίου. Οι επιβάτες απολαμβάνουν την Παλιά Πολή σε μια υπέροχη ανοιξιάτικη μέρα, κάνοντας βόλτες στα σοκάκια, ενώ αρκετοί είναι αυτοί που κάνουν τα ψώνια τους ή επιλέγουν να δροσιστούν με ένα παγωτό.

Το MS Hebridean Sky είναι ένα από τα δύο πλοία της εταιρείας και “αδερφάκι” του MS Island Sky. Και τα δύο πλοία ναυπηγήθηκαν στο ίδιο ναυπηγείο στην Ιταλία, σχεδόν την ίδια περίοδο και μοιράζονται τα ίδια εξαιρετικά χαρακτηριστικά που τα καθιστούν δύο από τα καλύτερα μικρά πλοία στον κόσμο.

krouazieroploio nafplio 1
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας

Το πλωτό παλάτι διαθέτει 59 σουίτες, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει 118 επισκέπτες, ιδανικό για όποιον δεν θέλει να επιλέξει μια κρουαζιέρα με 4000 άτομα αλλά επιθυμεί να απολαύσει μια πιο ήρεμη εμπειρία στη θάλασσα.

Οι ανέσεις που προσφέρει το Hebridean Sky

Τα ευρύχωρα και όμορφα διακοσμημένα κοινόχρηστα δωμάτια στο MS Hebridean Sky περιλαμβάνουν ένα μεγάλο σαλόνι. Εκτός από το Lounge, υπάρχει επίσης το Club, το οποίο διαθέτει το κεντρικό μπαρ όπου ο πιανίστας παίζει περιοδικά όλη την ημέρα. Το Club προσφέρει επίσης 24ωρο σταθμό για τσάι και καφέ.

Προς το πίσω μέρος του πλοίου βρίσκεται η βιβλιοθήκη, η οποία είναι καλά εφοδιασμένη με βιβλία που σχετίζονται με τους προορισμούς που επισκέπτεται το πλοίο και μια επιλογή από βασικά αναγνώσματα. Στη βιβλιοθήκη υπάρχει επίσης μια συλλογή παιχνιδιών και συσκευών για πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω του δορυφόρου του πλοίου.

Η τραπεζαρία, που μπορεί να φιλοξενήσει όλους τους επισκέπτες, είναι ένα φωτεινό και γοητευτικό περιβάλλον για να απολαύσετε τα νόστιμα γεύματα στο πλοίο. Έξω υπάρχει ένα πίσω κατάστρωμα, όπου τα γεύματα σερβίρονται όταν ο καιρός είναι ζεστός και κάτω από τη σκιά.

krouazieroploio nafplio
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας

Επιπλέον, στο επάνω κατάστρωμα Shackleton υπάρχει μια περιοχή παρατήρησης που προσφέρει μια φανταστική πλατφόρμα για τον εντοπισμό της άγριας ζωής, ιδανική για χαλάρωση με ένα βιβλίο ή για να συναντήσετε συνταξιδιώτες.

Θα βρείτε επίσης μια κλινική και έναν γιατρό στο πλοίο και έναν ανελκυστήρα που εξυπηρετεί όλα τα καταστρώματα.

Επιπλέον υπάρχει ένα μικρό κομμωτήριο με ραντεβού που γίνονται κατόπιν αιτήματος.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis