home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

«Ναύπλιο Επόμενη Μέρα»: Είναι σε αδιέξοδο

Νέα ανακοίνωση Κωστούρου κατά Ορφανού και Φραγκιουδάκη

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα»: Είναι σε αδιέξοδο
epomeni mera kostouros

Λαλίστατη είναι η παράταξη του Δημήτρη Κωστούρου «Ναύπλιο Επόμενη Μέρα» αναφορικά με τις αιτιάσεις που δέχεται για τα οικονομικά του Δήμου Ναυπλιέων.

Σε νέα ανακοίνωση της αναφέρει τα εξής:

«Στο δημόσιο διάλογο από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ναυπλιέων δια στόματος τόσο του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Ορφανού όσο και του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Φραγκιουδάκη παρατηρείται μια μετατόπιση της επιχειρηματολογίας τους σχετικά με τον Προϋπολογισμό του 2024.

Ψελλίζουν με νομικίστικους όρους ότι η απελθούσα Δημοτική Αρχή ήταν υπεύθυνη για την κατάρτιση και τη ψήφιση του. Τι υπονοείται ότι αν είχε ψηφιστεί τώρα θα τον αποδεχόσασταν; 3 μήνες από τότε που εκθέσατε με το «πλασματικό» αφήγημά σας Υπαλλήλους, Οικονομική Υπηρεσία, Αποκεντρωμένη Διοίκηση, Οικονομικό Παρατηρητήριο και άλλους και αφού συγκρουστήκατε με την πραγματικότητα ξαναθυμηθήκατε την απερχόμενη δημοτική αρχή και τους προϋπολογισμούς που αφορίσατε!

Ποιον προϋπολογισμό θα αναμορφώνατε ως Δημοτική Αρχή τον «πλασματικό» με τα «μαγικά κουτάκια» ψηφισμένο από την προηγούμενη σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου; Μάλλον ψάχνεται για κορόιδα. Η αλήθεια είναι όμως μία και μοναδική. Το υπέρογκο δάνειο των 11 εκ. ευρώ που θέλετε να λάβετε τους πολίτες του Δήμου Ναυπλιέων δεν τους βρίσκει σύμφωνους. Είστε σε αδιέξοδο και πανικό! Ας σταματήσει εδώ η μόχλευση οποιασδήποτε προσπάθειας παραπληροφόρησης.

Υπάρχει ανακολουθία και αναξιοπιστία από τη μεριά σας.

Τουλάχιστον σεβαστείτε τους συμπολίτες μας και φανείτε συνεπείς απέναντι τους.

Αδιάψευστος μάρτυρας των λεγομένων μας αποτελούν τα δύο δελτία τύπου «Όραμα Δημιουργίας» και «Δήμου Ναυπλιέων» εκείνη την ημέρα, που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης για το τι συμφωνήθηκε για τον Προϋπολογισμό και το Τεχνικό Πρόγραμμα.

img 2457
img 2458

ΥΓ: Πείτε και καμία αλήθεια. Ξεκινήστε από το ποσό που αναφέρετε εσείς σαν έλλειμμα (10,8 εκατομμύρια) δεν είναι οφειλές. Αρκετά πια».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis